Chcem sa opýtať, najmä tých z Ba a okolia, kam chodíte na dezinfekciu klímy a čo to cca stojí? Díkes
Moderátori: bukelo, buci_vectra
Kujeeééém. Už som pozeral aj na internete a už som v obraze.macil napísal:Vbehni do prvého obchodu, kde predávajú autosúčiastky a pýtaj si sprej na čistenie a dezinfekciu klimatizácií. Keď neuspeješ, vyhliadni si ďalší, atď. Prípadne môžeš skúsiť aj blízke benzínky. Je mnoho značiek, spravidla toľko, koľko je značiek autokozmetiky, napr. Motip.
Ahojte. Mám ešte jednu otázočku. Dnes budem dezinfikovať klímu. Pred cca mesiacom som menil kabínový filter - mám ho vymeniť, dá sa vydezinfikovať alebo s ním nemám robiť nič. Čo mi odporučíte??? DíkessIgor napísal:Ahoj Opeláci.![]()
Chcem sa opýtať, najmä tých z Ba a okolia, kam chodíte na dezinfekciu klímy a čo to cca stojí? Díkes
stanomata napísal:zdravim ta, premyšlal som nad pripravkom na čistenie klimy, ale ten članok čo si tu uviedol vyzera byt vierohodny, aplikoval si to už viac krat
ten ajatin sa koľko dava na ten liter vody, a ako dlho sa to nechava pôsobiť, je to potom vyvetratelne?
a ešte k tomu čisteniu nejakeho stažnika chladiaceho, to je mriežka na predku auta, čistil si aj toto