Chcem sa opýtať, najmä tých z Ba a okolia, kam chodíte na dezinfekciu klímy a čo to cca stojí? Díkes
Dezinfekcia klímy
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
Igor
Dezinfekcia klímy
Ahoj Opeláci.
Chcem sa opýtať, najmä tých z Ba a okolia, kam chodíte na dezinfekciu klímy a čo to cca stojí? Díkes
-
Igor
-
Igor
-
Igor
Kujeeééém. Už som pozeral aj na internete a už som v obraze.macil napísal:Vbehni do prvého obchodu, kde predávajú autosúčiastky a pýtaj si sprej na čistenie a dezinfekciu klimatizácií. Keď neuspeješ, vyhliadni si ďalší, atď. Prípadne môžeš skúsiť aj blízke benzínky. Je mnoho značiek, spravidla toľko, koľko je značiek autokozmetiky, napr. Motip.
-
Igor
Re: Dezinfekcia klímy
Ahojte. Mám ešte jednu otázočku. Dnes budem dezinfikovať klímu. Pred cca mesiacom som menil kabínový filter - mám ho vymeniť, dá sa vydezinfikovať alebo s ním nemám robiť nič. Čo mi odporučíte??? DíkessIgor napísal:Ahoj Opeláci.![]()
chlapi chcem sa spitat mam sprej na klimu a aj novi pelovi filter-zatial objednany.docital som sa ze je treba vybrat filter a nastriekat to tam a aj do vyduchov a nechat posobit.no a ked pustim vetrak tak ten filter este nemam davat?alebo este som cital ze je treba pustit aj klimu aj kureniea aj vnutorny okruh.tak neviem ako na to.poradte lebo jedem pise to druhi nieco insie a chcem to poriadne spravit aby to malo ucinok.zatial mi to nesmrdi na ked uz idem menit filter nech je to na poriadku.a ten filter zasraty jak......a vybral som z tade za hrst listia.predchadzajuci majitel asi na to riadne sral...
ASTRA G X20 DTL 60kw rv1998 caravan
Astra j 1.6 cdti 81kw
Astra j 1.6 cdti 81kw
-
iurai
ja som parkrat pouzil s uspechom tento postup:
http://mtw.fordclubs.org/article.php?ar ... 3&rubrik=1
http://mtw.fordclubs.org/article.php?ar ... 3&rubrik=1
-
Bobila1
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Jan 2010, 19:36
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Aký spray je najlepší? Raz som skúšal tento: http://www.bbn.sk/obrazky/hygiene.pdf
Celkom sa mi pozdávala aplikácia a aj účinok, no ak niekomu už smrdí klíma za octom tak už asi nepomôže spray, iba dôkladné vyčistenie celého systému ultrazvukom alebo nejakou penou.
Celkom sa mi pozdávala aplikácia a aj účinok, no ak niekomu už smrdí klíma za octom tak už asi nepomôže spray, iba dôkladné vyčistenie celého systému ultrazvukom alebo nejakou penou.
-
iurai
stanomata napísal:zdravim ta, premyšlal som nad pripravkom na čistenie klimy, ale ten članok čo si tu uviedol vyzera byt vierohodny, aplikoval si to už viac krat
ten ajatin sa koľko dava na ten liter vody, a ako dlho sa to nechava pôsobiť, je to potom vyvetratelne?
a ešte k tomu čisteniu nejakeho stažnika chladiaceho, to je mriežka na predku auta, čistil si aj toto
-
iurai
mne v lekarni strcili do ruky predmiesany roztok 1% ajatinu v rozprasovaci.
mozno za 3 eura.
s tymto som v pohode zopar klim vydezinfikoval, niektore smrdeli ozaj hrozne
urcitu dobu potom tu vonu je citit z klimy, ale nie je to neprijemne
so sprejom neviem porovnat.
neviete niekto, kde kupit rozprasovac, co ma trysku na konci dlhsej hadicky ?
s takymto by sa lepsie dalo dostat k vyparniku
(u Vectra B najlepsie dat dole stierace, torpedo, kryt motora ventilacie a motor ventilacie)
mozno za 3 eura.
s tymto som v pohode zopar klim vydezinfikoval, niektore smrdeli ozaj hrozne
urcitu dobu potom tu vonu je citit z klimy, ale nie je to neprijemne
so sprejom neviem porovnat.
neviete niekto, kde kupit rozprasovac, co ma trysku na konci dlhsej hadicky ?
s takymto by sa lepsie dalo dostat k vyparniku
(u Vectra B najlepsie dat dole stierace, torpedo, kryt motora ventilacie a motor ventilacie)
-
marifonexu
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 30 Mar 2008, 16:17
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
tak ja som uroil vsetko podla navodu, auto vonia, ale ked mam pustene je klima ok, lenze ked ju vypnem tak zacnem citit taku potuchlinu a to uz smrdi, zial neviem sa toho zbavit. nevie co stym?
Opel Astra F Caravan X16szr- nebohá:(
Opel Astra F Caravan X16xel
Opel Astra G Caravan X16szr
spotreba veľka:)
Opel Astra F Caravan X16xel
Opel Astra G Caravan X16szr
spotreba veľka:)