Nenaštartuje striela do Sania 1.6 16v
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Feb 2011, 10:14
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Zdravim pani,nechcem otvarat novu temu...mam tiez 1.6 16V,vcera cestou z Ba do PP mi zacalo trhat(vynechavat)motor,dnes sa mi 2x objavila oranz.ikonka motora,trhlo silnejsie ale tah malo,ma nabehanych 275000km,sviecky olej a vsetky filtre boli menene pred 10000km,vsade sa pri podobnych problemoch spomina egr ventil,kde sa nachadza na tomto motore?Ason by som ho vycistil
Opel Vectra 1.6 16V r.v.:2000
vyblikat chybu - spinkou ci pedalmi. pozri sem:Michi969 napísal:Zdravim pani,nechcem otvarat novu temu...mam tiez 1.6 16V,vcera cestou z Ba do PP mi zacalo trhat(vynechavat)motor,dnes sa mi 2x objavila oranz.ikonka motora,trhlo silnejsie ale tah malo,ma nabehanych 275000km,sviecky olej a vsetky filtre boli menene pred 10000km,vsade sa pri podobnych problemoch spomina egr ventil,kde sa nachadza na tomto motore?Ason by som ho vycistil
http://forum.opelclub.sk/viewforum.php?f=122
-
- Nový užívateľ
No,takze odpojil som len vrchne cidlo na vacku,kedze k spodnemu som sa nevedel dostat,po nastartovani stale svietila kontrolka motora,chod sa nezmenil,stale to trhalo.Neda sa to cidlo na kluku odpojit zhora,nemam pristup na zdvihak.Este otazocka,da sa cidlo nejak odmerat?Nema nejaky dany odpor ked je funkcne,a ked je cidlo vadne,odpor sa zmeni?Dakujem pani za rady.B-)
-
- Nový užívateľ
Ten trojpinovy konektor, co je hore je z cidla vacky. Z cidla kluky je konektor "vzadu za motorom", najlepsie asi odpojit zospodu auta.
Inak tato chyba trhanina sa pocas plynulej jazdy neprejavuje (jazda po dialnici), ale len ked je motor v "zabere" (pri pohnuti na krizovatke,pri predbiehani) Nebude to v niecom inom,ako v cidle?Neviete o niekom,kto sa vyzna v oploch a pozrel by sa na to?BA Dik.
Inak tato chyba trhanina sa pocas plynulej jazdy neprejavuje (jazda po dialnici), ale len ked je motor v "zabere" (pri pohnuti na krizovatke,pri predbiehani) Nebude to v niecom inom,ako v cidle?Neviete o niekom,kto sa vyzna v oploch a pozrel by sa na to?BA Dik.