Nenaštartuje striela do Sania 1.6 16v
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 01 Júl 2011, 19:50
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Nenaštartuje striela do Sania 1.6 16v
Dobrý deň Kúpil som nefunkčnú Vectru B 1.6 16v ťahal som ju 30Km nechce naštartovať Striela do Sania na Dignostike bola 2x Tlaky má dobré rozvod bol nastavený Bola u 3 mechanikou , v Servise nevedia prísť na chybu Prosím nemal niekto podobný problém , resp. nevie mi niekto poradiť ?
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
Božemôj, to sú mechanici.
Ja sa nestačím diviť, je to podbné ako u jednej kočky, ktorej rozobrali motor, riadiacu jednotku, klapky na Astre a potom povedali, že je zlá rj.
Ja, spolu s ujom a iuraiom sme po chvíľke prišli na to, že je zlé iba relé palivového čerpadla.
Tu by som postupoval štandardným spôsobom.
Iskra, palivo.
Ak je všetko prítomné, hľadať alt., ako písal Lubec a p.s., EGR, upchatý výfuk, prehodené VN káble (ak má)...
Ja sa nestačím diviť, je to podbné ako u jednej kočky, ktorej rozobrali motor, riadiacu jednotku, klapky na Astre a potom povedali, že je zlá rj.
Ja, spolu s ujom a iuraiom sme po chvíľke prišli na to, že je zlé iba relé palivového čerpadla.
Tu by som postupoval štandardným spôsobom.
Iskra, palivo.
Ak je všetko prítomné, hľadať alt., ako písal Lubec a p.s., EGR, upchatý výfuk, prehodené VN káble (ak má)...
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
- p.s.
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Nov 2009, 15:31
- Auto: Iná značka
- Bydlisko alt: Karlovarsko
no jestli ti se svodů potažmo ze spoje výfuku teče benzín je třeba zjistit kterej válec nepálí a proč může to bejt svíčka či kabel pokud dává jiskru a není v háji vstřik tak máš podobnej problém co sem měl já odešla mi ŘJ a nachávala mi furt otevřenej vstřik musel sem sehnat jinou na vrakovišti a pozor je třeba to sehnat a vyměnit komplet - ŘJ,immo ta krabička na spínačce a aspon jeden funkční čip s klíčku - to vše musí být z jednoho vozu téhož typu motoru co máš ty!!!
opel vectra B 1.6 74KW 1996-ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octtávie combi 1,6 SR 74KW
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octtávie combi 1,6 SR 74KW