zdravim vas..
mam jeden problem s mojou vectrou..a to,za jazdy,pri zaradenej rychlosti bez plynu pocut od motora klepotavy zvuk,nieje to zvuk kovu.skor mi to pripomina zvuk z nasavania..ked pridam prestane,ked vyradim rychlost tiez..robi to len pri zaradenej rychlosti a bez plynu..som s toho na nervy.. prosim o radu,velka vdaka
vyblikal som si chyby ako som to nasiel tu na fore(inak vdaka) a mam tam chybu 0100 Nesprávný signál z měřiče průtoku vzduchu
poradte,moze to mat nieco spolocne?som totiz v uk a servis tu nieje lacny,takze nemam sa tu na koho obratit..tak hladam pomoc tu.vdaka
Caute, tak som si konecne odniesol auto domov.tych 2000 km z UK som trpel ci to vydrzi a vydrzalo..no nebol moc cas, ale bol som u mechanika a na ten problem povedal len tolko,prevodovka..je tam F18
a teraz sa vas chcem nieco opytat,moze poskodit vymena oleja?ten cerveny sa vypustil a dal sa tam olej od Castrol.auto mi bude stat,kedze v uk na sk znackach moze jazdit len 6mesiacov v roku a ponuka na repas z polska(samozrejme na vymenu) 15tis je dost..
Neviem, ale tieto prevodovky, vraj hlavne vo VeBe, odchádzajú a problém je zohnať inú, lebo všetky sú odídené. Ale nemyslím, že to bolo kvoli vylámaným zubom. Tuším, to budú synchróny.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG Opel Astra F-CC, X18XE Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
Ja som sa na to pýtal mechanika, pretože tiež mám tú prevodovku. Potvrdil mi to s tým, že u Astry sa s tým ešte nestretol, ale u VeBe áno a práve tam jednu takú mal na zdviháku. Vraj to menia za F20-ky, alebo 22-ky, nepamätám si presne. Ale to overené nemám.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG Opel Astra F-CC, X18XE Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
No tak to je super..bola by tu v uk prevodovka za dobry peniaz,ale ako zistim ci je ok??a co ta vola prevodovky co tu Teo spominal..vie mi niekto povedat ako to urobit?