Cavec,Barry napísal:Ahojte,
Mam trocha blby pocit. Objednal som si novu Vectru caravan 1,9 CDTI 88kW a uz som aj zaplatil zalohu. Rozpraval som sa uz s viacerimi ludmi a vela z nich mi povedalo ze vraj ople patria medzi tie menej spolahlive vozy. Pytal som sa aj v jednom autoservise, ktory servisuje vsetko, takze ma prehlad. Vraj casto odchadzaju turba a nejake cidla. Ake mate skusenosti vy ? Zaujimaju ma skusenosti majitelov novych oplov. Dakujem za odpovede.
myslim,ze sme tu uz nieco podobne preberali,ked si sa rozhodoval,ake auto kupis...bolo to medzi mondeom a vectrou...kazdy napisal svoj nazor...pises s oplakmi,takze tiez je to len subjektivny nazor...ale jedno Ti poviem...nove auto je nove, nie je dovod sa strachovat,ze sa hned nieco pokazi...ak kupujes auto na cely zivot,rozmyslaj tak,ako sa pytas, ale ak kupujes auto na podnikanie,pracu a rodinu a do styroch rokov ho das off,znie otazka dost neprimerane...ja som kupil trojrocnu VeCe,ktora mala 76 tis km a servisnu knizku samozrejme, a mam ju cosi cez mesiac a najazdene na nej asi 12 tis km, a zatial som nemal ziadny problem...a to mi ver,ze ja auto "vyuzivam" na 100%, nemam cas rozmyslat, co sa mi moze pokazit a podobne...vsetky auta dnes vyrabane su plne elektroniky a podobne,takze je to len Tvoja osobna volba...spytaj sa tych "mechanikov", ci maju oni sami opel...ak nie,nemozu Ti dat relevantne info na zaklade toho,ze ich opravuju...mam kamosov v audi, a predstav si,ze tie audiny su dost poruchove,ved tam kazdy den nejake opravuju...ak si si to precital spravne,myslim,ze pochopis,co som tym chcel povedat...