Podsvietenie
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Clowiecik
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Dec 2009, 21:11
- Auto: Astra J
- Kontaktovať používateľa:
pekna praca. cervene LEDky si daval 3mm?
ja planujem spravit v podsvietenie tiez v tychto fabach. Tvoje foto mi celkom pomohlo (napovedalo) diky aj za ostatnych
nevyzera to velmi narocne. ak bude niekto chceit, rad mu s tym pomozem
(BA a okolie)
ja planujem spravit v podsvietenie tiez v tychto fabach. Tvoje foto mi celkom pomohlo (napovedalo) diky aj za ostatnych
nevyzera to velmi narocne. ak bude niekto chceit, rad mu s tym pomozem
OPEL Astra J ST 1,7 CDTi, A17DTJ 2010
OPEL Vectra B Caravan 1,8 16V X18XE1 1999 EX
OPEL Vectra B Caravan 1,8 16V X18XE1 1999 EX
- buci_vectra
- Moderátor

- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B
Diky za pochvalu, potesi :roll:
Ano daval som pod rucicky 3mm LEDky. Ja som ich dal vedla osi ruciciek.Do toho cireho plastu som vypiloval gulatym pilnikom miesto pre LEDku a vlepil ju tam. Bolo len trocha laborovania kam tie LEDky umiestnit, aby rucicky svietili vzdy rovnako, bez ohladu na polohu rucicky. A ten cierny klobucik na rucicke som dal dole a zabielil ho zo spodu bielov farbou, lepsie to potom rozptyluje svetlo. Skoda ze sa mi neuchovali fotky, mal som to vsetko detailne nafotene :?
Ano daval som pod rucicky 3mm LEDky. Ja som ich dal vedla osi ruciciek.Do toho cireho plastu som vypiloval gulatym pilnikom miesto pre LEDku a vlepil ju tam. Bolo len trocha laborovania kam tie LEDky umiestnit, aby rucicky svietili vzdy rovnako, bez ohladu na polohu rucicky. A ten cierny klobucik na rucicke som dal dole a zabielil ho zo spodu bielov farbou, lepsie to potom rozptyluje svetlo. Skoda ze sa mi neuchovali fotky, mal som to vsetko detailne nafotene :?
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová 
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
- M4jky
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Feb 2010, 18:39
No ja som si na seba vymyslel presne rovnaku somarinu z cervenymi rucickami ako ty len som musel auto poskladat takze som to nemal uz cas dorobit. Rozmyslam ze sa do toho pustim. Ako najlepsie najst tu polohu kde dat tu ledku, nechcel by som totizto skoncit tak ze tam porobim zarezy jak do syru. Hovoris ze si to len povypiloval o nieco viac aby ledka nezavadzala oske ? Nemusel si nieco vylamovat, neviem presne ako to tam je pod tymi rucickami ale urcite do nich tiez vedie ten svetlovodivy plast. Skratka moc by si mi pomohol keby si popisal blizsie ako si skusal kde dat ledku. Cim si ich lepil ? Skusal som to na rucicke tachometra len zbokov zospodu nasvetlovat a vyslo mi to na tri ledky ale nebolo to uplne idealne ten tvoj sposob mi pride rozumnejsi. Vopred dik za radu.
- buci_vectra
- Moderátor

Uvidis a pochopis ked palubku rozoberies, das dole rucicky a tu ciernu kryciu foliu. Vylamovat netreba nic. Napriklad na techometer mi tiez vychadzali 3 ledky,ale to som nemal zabielene tie klobuciky ruciciek. Ked som ich zabielil, to bol kua rozdiel. Ledky som lepil sekundovym lepidlom, neodporucam tie lacne co predavaju v potravinach pri pokladni, casom sa to uvolni.
Davaj este pozor na vodice ktore tam budes viest, aby nevrhali tien. Je to vidno potom na podsvieteni a posobi to rusivo.
A este k bielym ledkam: je z nich kopa odtienov, niektore biju viac do modra, ine maju teplejsie svetlo. Ja som si kupil 50ks aj do buducna. Nahodou niektora odide a potom bude problem sa strafit odtienom medzi ostatne. To sa stalo kamaratovi a kedze je puntickar tak nakoniec menil cele podsvietenie
Jo a este k rucickam. Tachometrovnik a otackomernik nemaju aretovane polohy motorcekov. Preto sa rucicky v nulovej polohe opieraju o take osky. Tak ked ich budes davat nazad tak pozor na to.
Davaj este pozor na vodice ktore tam budes viest, aby nevrhali tien. Je to vidno potom na podsvieteni a posobi to rusivo.
A este k bielym ledkam: je z nich kopa odtienov, niektore biju viac do modra, ine maju teplejsie svetlo. Ja som si kupil 50ks aj do buducna. Nahodou niektora odide a potom bude problem sa strafit odtienom medzi ostatne. To sa stalo kamaratovi a kedze je puntickar tak nakoniec menil cele podsvietenie
Jo a este k rucickam. Tachometrovnik a otackomernik nemaju aretovane polohy motorcekov. Preto sa rucicky v nulovej polohe opieraju o take osky. Tak ked ich budes davat nazad tak pozor na to.
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
- buci_vectra
- Moderátor

Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
- M4jky
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Feb 2010, 18:39
Ok dik za radu. Este sa spytam jednu vec, cim si bielil tie klobuciky ? Ale to je asi jedno tusim mam doma nejaku bielu farbu tak to natrem tym, snad to neopada
Uz len najst cas a dorobit to. Ja uz mam prave celu palubku prerobenu len na tie rucicky nezostal cas a cele biele aj z rucickami je to onicom.
- buci_vectra
- Moderátor

Ja som to bielil bielym liehovym tesco korektorom
Ale myslim ze je to uplne jedno, len nech to neopada... 
Vela stastia a potom hod foto ako sa ti to podarilo
Vela stastia a potom hod foto ako sa ti to podarilo
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
- vitaminxxl
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Júl 2008, 13:53
- Bydlisko alt: Abbotsford
mam taku otazku.. ked sa nasadzuju rucicky ukazovatela paliva a teploty motora, akym sposobom ich tam mam na tu osku nastrcit?
ide o to, ze ked ju dam presne tak ako by mala byt v nulovej polohe, po zapnuti klucika mi hned ukazalo full nadrz a pritom som mal len asi polovicu...
diky za rady...
ide o to, ze ked ju dam presne tak ako by mala byt v nulovej polohe, po zapnuti klucika mi hned ukazalo full nadrz a pritom som mal len asi polovicu...
diky za rady...
Moja prvá a už aj bývalá...

- vitaminxxl
- Strieborný užívateľ

- buci_vectra
- Moderátor

Pristrojovku si daj do zvislej polohy ako je namontovana v aute. A takto nasadzuj rucicky. Motorceky na teplomer a palivomer maju aretovane polohy. Proste nasad rucicku len jemne asi do stredu rozsahu a pretacaj ju opatrne k nule... Takto nastav rucicky na 0. Potom by to uz malo ukazovat dobre.
Horsie je to z z otackomerom a rychlomerom, tie nemaju aretovane polohy, ale to som uz pisal...
Horsie je to z z otackomerom a rychlomerom, tie nemaju aretovane polohy, ale to som uz pisal...
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
- dertypek
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Júl 2009, 18:29
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
chalani dajte nejaku stranku kde by sa dali objednat tie ledky ...rad by som zmenil podsvietenie mojho displeja a palubovky na modru ale nechcem sa tam tlacit s nejakymi odpormi a letovanim atd... az sa daju najst tie velke na budiky a na tlacitka atd
Opel Vectra B 1998 2.0 DTI ,x20dth , digi. klima , tempomat , 4x airbag , abs , vyhrievane zrkadla......
- buci_vectra
- Moderátor

co tak do google.sk zadat autoledky?
Vyhodi ti napriklad http://www.autoledky.sk
Ale overene ze to bohvieako dobre nesvieti... :roll:
Vyhodi ti napriklad http://www.autoledky.sk
Ale overene ze to bohvieako dobre nesvieti... :roll:
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
- vitaminxxl
- Strieborný užívateľ

diky za radu, no zistil som nakoniec, ze tie rucicky treba posunut presne na aretacny kolicek ,aby sa na nom rucicka presne zastavila. S tachometrom a otackomerom som naopak nemal ziadny problem, lebo ked nasunies budiky na elektriku a zapnes klucik, rucicky sa same nastavia na polohu aku maju mat... potom uz len doladujes, kym ti to nezastane presne na nule aj s rucickoubuci_vectra napísal:Pristrojovku si daj do zvislej polohy ako je namontovana v aute. A takto nasadzuj rucicky. Motorceky na teplomer a palivomer maju aretovane polohy. Proste nasad rucicku len jemne asi do stredu rozsahu a pretacaj ju opatrne k nule... Takto nastav rucicky na 0. Potom by to uz malo ukazovat dobre.
Naposledy upravil/-a vitaminxxl v 11 Máj 2010, 19:16, upravené celkom 1 krát.
Moja prvá a už aj bývalá...