teplota motora
Moderátori: bukelo, buci_vectra
ako nechapem preco to treba cele vymenit ked vlozka pasovala a normalne sa otvara a zatvara.co su tam volake mini rozdieli ktore moc prepustaju kvapalinu?a to mi robi to ze teplota nie ako ma bit?lebo niektori na fore pisali ze len vlozku vymenili a ok.
ASTRA G X20 DTL 60kw rv1998 caravan
Astra j 1.6 cdti 81kw
Astra j 1.6 cdti 81kw
-
petríček
Teplota chladiacej kvapaliny
chlapi poradte mi, ani mne neukazuje budík, teplotu na 90 stupnov a to najazdím zhruba 50 km...a vôbec nič, proste teplotu nezdvihne, ale termostat je nový, kvapaliny je dosť, proste všetko je tak ako má byť, len ten budík mi bud zle ukazuje, alebo teplota je taká nízka....Ale včera som išiel do kopca zhruba 4 km, na trojke, 2400 otáčok za minútu, teplota sa trošku zdvihla na zhruba 80 stupnov, ale potom následne som šiel dole kopcom a teplota zase padla. Ked motor skontrolujem, a teda aj kvapalinu len tak náhmatkovo, tak je zohriata, ale pochybujem, že na 90 stupnov ako má mať....Neviete mi dakto povedať čo stým mám??
No a teplotu mi málokedy zdvíha, aj v lete, tiež iba ked ideme väčšinou do kopca, ale dole kopcom, zase padne, ako keby na nulu
No a teplotu mi málokedy zdvíha, aj v lete, tiež iba ked ideme väčšinou do kopca, ale dole kopcom, zase padne, ako keby na nulu