teplota motora

Moderátori: bukelo, buci_vectra

Používateľov profilový obrázok
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

Robo, tak si chcel ušetriť a "zarobil" si. Vymeň ešte raz a teraz už kompletne, celé teleso termostatu.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
robo99999
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 08 Júl 2009, 11:16
Auto: Astra G

Príspevok od používateľa robo99999 »

ako nechapem preco to treba cele vymenit ked vlozka pasovala a normalne sa otvara a zatvara.co su tam volake mini rozdieli ktore moc prepustaju kvapalinu?a to mi robi to ze teplota nie ako ma bit?lebo niektori na fore pisali ze len vlozku vymenili a ok.
ASTRA G X20 DTL 60kw rv1998 caravan
Astra j 1.6 cdti 81kw
Používateľov profilový obrázok
bukelo
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
Auto: Iná značka

Príspevok od používateľa bukelo »

...lebo moze byt znicene sedielko na prirube, o co sa ta vlozka pritlaca ...
別のブランド
OPEL ASTRA H SW 1.7 CDTI ENJOY - ex
OPEL CORSA C 1.2 COSMO - ex
OPEL CORSA B 1.0 CITY - ex
petríček

Teplota chladiacej kvapaliny

Príspevok od používateľa petríček »

chlapi poradte mi, ani mne neukazuje budík, teplotu na 90 stupnov a to najazdím zhruba 50 km...a vôbec nič, proste teplotu nezdvihne, ale termostat je nový, kvapaliny je dosť, proste všetko je tak ako má byť, len ten budík mi bud zle ukazuje, alebo teplota je taká nízka....Ale včera som išiel do kopca zhruba 4 km, na trojke, 2400 otáčok za minútu, teplota sa trošku zdvihla na zhruba 80 stupnov, ale potom následne som šiel dole kopcom a teplota zase padla. Ked motor skontrolujem, a teda aj kvapalinu len tak náhmatkovo, tak je zohriata, ale pochybujem, že na 90 stupnov ako má mať....Neviete mi dakto povedať čo stým mám??
No a teplotu mi málokedy zdvíha, aj v lete, tiež iba ked ideme väčšinou do kopca, ale dole kopcom, zase padne, ako keby na nulu :(
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - MOTOR/PREVODOVKA"