Moderátori: bukelo, buci_vectra
ja som pocul ze niem1lan napísal:Počul som že to dosť blbne keď je to na plyn ...
ja som to daval v lete do astry 1.6 16V X16XE. sekencne vstrekovanie znacka ELPIGAS - robili mi to v Hlohovci. sekvencne ti urcite strielat nebudeLeon5216 napísal:Zdravim, v poslednej dobe zvazujem ze by som dal prerobit Astru na LPG, mate niekto skusenosti? Vela astier som na plyn nevidel, preto ma zaujima ci su tam dake problemy, komplikacieZ akeho materialu maju astry spravene sacie potrubie? S plastovym vraj byvaju problemy na lpg, zvykne praskat a pod.. Ak niekto ma spravenu na plyn nech sa podeli o skusenosti
dakujem
blbne to len vtedy, ked to je fuseracky spravene, alebo ked sa zanedbava udrzba. inac to nema dovod blbnut. koli LPG urcite nie.m1lan napísal:Počul som že to dosť blbne keď je to na plyn ...
jasne ze to vyjde lacnejsie (tu som vysolil 350 eury len za papierovacky ), ibaze ked to robis v Polsku, tak to nezapises do TP :banging:milos797 napísal:ja mam lpg na astre h, xdaval som si ho v polsku, jedze tam vysl cena o polovici menej a poliaci to robia uz roky rokuce takze vedia co ako. Pri montazi LPG MUSIS pocitat s tym ze sa moze nieco vyskytnut, najma kes to davas do starsieho auta. Lpg je citlivejsie na chyby motora ktore sa napr. pri benzine nemusia prejavit. Hned spomeniem sviecky.
Samozrejme zasah do motora je to velky a aby ti to nastavili perdektbe na prvy krat, tak to by muselo byt stastie. Doladovat treba. Mne to ten poliak doladoval uz 3x, lenze nic si za to bepytal. Berie to akoze to musi spravit avy jeho praca bola hotova.
Mal som trosku starost ze pri -16 stupnoch mi islo auto striedavo na plyn a lpg a malo vyzsiu spotrebu. Za 20 minut mi to spravil, znizil mi startovacie teploty, v motore mi obalilvjednu matku lebo ona mrzla a tuk tuk, spotreba klesla o liter,, auto ide bez problemu.
inak este chcem povedat ze ak biekto citi, ze mi klesa vykon ked ide na lpg tak to ma nieco zle. Vykon ma klesnut max o 5 percent. To je pri 77kw aute 3,8kw. To nemoze nikto citit, ..ci?
to vazne?? a to si ako spravil? ja som robil individualnu prestavbu a chceli take papiere o ktoych sa mi ani nesnivalo,,,milos797 napísal:poslem ti kopiu TP?Je to tam celkom výrazne zapísané