-Opel Astra H- Spojkový komplet
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 27 Júl 2006, 17:22
- Auto: Astra H
Kesi napísal:Nie
Cau Kesi, na h-ckovom fora sa to uz riesilo. Zabudol si na to ? 88 kw je aj 8 ventil ( ten mam ja, nalievanie oleja je zlava ), ale aj 16 ventil ( nalievanie oleja je zprava ), myslim, ze RomanK to vysvetloval
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT ), 3/2006
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex
- Kesi
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Sep 2008, 18:11
- Bydlisko alt: Land of Confusion
Milans napísal:Kesi napísal:Nie
Cau Kesi, na h-ckovom fora sa to uz riesilo. Zabudol si na to ? 88 kw je aj 8 ventil ( ten mam ja, nalievanie oleja je zlava ), ale aj 16 ventil ( nalievanie oleja je zprava ), myslim, ze RomanK to vysvetloval
No ano ano
Astra J GTC OPC
Astra H GTC 1,9 (110 kw) No Swirl flaps. No EGR.
Astra H GTC 1,9 (110 kw) No Swirl flaps. No EGR.
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 20 Nov 2009, 18:54
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
spojka
ahojte
citam vas tu uz dlhsie...az teraz sa vsak zapojim.....ja tiez zhanam nejako lacnejsie spojku....
ono k tej vasej debate...su 88 kw 8 ventil s oznacenim DT,potom 88 kW 16 ventil s oznavenim motora DTJ a 110 kW 16 ventil s oznaceni motora DTH.....
JA MAM OPEL ASTRA H CARAVAN11/2005,88 KW 16 ventil DTJ......problem mam ten ,ze spojka mi ked ju nemam stlacenu ,velmi hrkoce..akonahle ju stlacim ,prejde ten neprijemny hrkot...v servise mi povedali ze to je lozisko...nebolo drahe,veminili ho ,ale ten hrkot je tam stale....vie mi niekto poradit co to je ?..je to ten zotrvacnik ?
potom mam pocit,teda skor istotu , akoby spojka sekala..nema plynuly priebeh-zaber,ale seka a hned zabera v polke pedala...
budem vdacny ak sa tu najde niekto ,kto mi poradi...dakujem
citam vas tu uz dlhsie...az teraz sa vsak zapojim.....ja tiez zhanam nejako lacnejsie spojku....
ono k tej vasej debate...su 88 kw 8 ventil s oznacenim DT,potom 88 kW 16 ventil s oznavenim motora DTJ a 110 kW 16 ventil s oznaceni motora DTH.....
JA MAM OPEL ASTRA H CARAVAN11/2005,88 KW 16 ventil DTJ......problem mam ten ,ze spojka mi ked ju nemam stlacenu ,velmi hrkoce..akonahle ju stlacim ,prejde ten neprijemny hrkot...v servise mi povedali ze to je lozisko...nebolo drahe,veminili ho ,ale ten hrkot je tam stale....vie mi niekto poradit co to je ?..je to ten zotrvacnik ?
potom mam pocit,teda skor istotu , akoby spojka sekala..nema plynuly priebeh-zaber,ale seka a hned zabera v polke pedala...
budem vdacny ak sa tu najde niekto ,kto mi poradi...dakujem
- jojo22
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 08 Feb 2011, 18:46
Ja mam tiez 88kw a označenie motoru mam Z19DTHSignum napísal:88kw bol vzdy Z19DTKesi napísal:Jeden čas v tom bol zmätok a aj 88kw boli Z19DTH neviem prečo ale už som sa s tým stretolKajo napísal:@anton
Tak som zisťoval.
S tým Tvojim auto je to sranda, písal si, že má 88 KW a že je to Z19DTH. Ibaže tento motor by mal mať 110 KW a nie 88 (to by bol Z19DT)
Ale nevadí, oba tieto motory majú rovnakú spojku.
LUK je prvovýrobca a má túto spojku v ponuke, mám objednávkové číslo, ale ešte nemám cenu a neviem, aká je dostupnosť, musím im napísať.
Ozvem sa
- Q-čko
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 13 Okt 2010, 14:56
- Kontaktovať používateľa:
Mam podobny problem len mam 1,7cdti r.v.2007, 74kw / 101Ps, z17dth
raz mi zacalo chrcanie na netrali a teraz to robi pri miernom stlaceni spojky ked je na podlahe to nerobi a ani ked je v neutrali. Co to moze byt to lozisko alebo zotrvak? Dakujem za vsetky postrehy.
Tymto zhanam cenu opravi a nekoho kto to vie, tu je moj mail
andarey@zoznam.sk
raz mi zacalo chrcanie na netrali a teraz to robi pri miernom stlaceni spojky ked je na podlahe to nerobi a ani ked je v neutrali. Co to moze byt to lozisko alebo zotrvak? Dakujem za vsetky postrehy.
Tymto zhanam cenu opravi a nekoho kto to vie, tu je moj mail
andarey@zoznam.sk
Opel Astra H Caravan Cosmo 1,7CDT,i 74Kw r.v.2007 Z17DTH