Bol som v orig. servise
Lamela- 6877.-
Prítl. kotúč- 8776,-
Zotrvačník- 31039,-:shock:
+Práca cca 600,-/h [/b]
Moderátori: bukelo, buci_vectra
Prepáč že som skôr neodpovedal ale bol som 10 dní mimo SK.Teo napísal:cenu aj dostupnost si prezisti na elit.sk pozri sim cenu bez dph a taku ti viem dat ak mas zaujem 8)
Viem Ti zohnat zotrvacnik v cene 16480skAnton Kvaltín napísal:Prepáč že som skôr neodpovedal ale bol som 10 dní mimo SK.Teo napísal:cenu aj dostupnost si prezisti na elit.sk pozri sim cenu bez dph a taku ti viem dat ak mas zaujem 8)
Prosím Ťa ako rýchlo si schopný ten zotrvák zohnať keď ho budem potrebovať.
môj tel: 0903643141 pošli mi tvoje číslo a ja ti zavolám
Ďakujem
Čau, mám auto Opel Vectra Caravan 1,9 CDTi, 110kW, rv 2006 najazdené 160 000km. Začína mi blbnúť ten zotrvačník a mám dilemu čo s tým začať. Radia mi to vymeniť spolu so spojkou, aký máš na to názor ty? A ako je to s tým osústružením??? O tom som doteraz ani nepočul... v akom štádiu sa to ešte dá opraviť, alebo od čoho iného to závisý? A ešte jedna otázka: riskujem veľa keď autom chodím aj v takomto stave, dokedy by sa to malo nevyhnutne riešiť?Teo napísal:zotrvak sa ale v 90 percentach da opravit osustruzenim za par korun 8)
Jeden čas v tom bol zmätok a aj 88kw boli Z19DTH neviem prečo ale už som sa s tým stretolKajo napísal:@anton
Tak som zisťoval.
S tým Tvojim auto je to sranda, písal si, že má 88 KW a že je to Z19DTH. Ibaže tento motor by mal mať 110 KW a nie 88 (to by bol Z19DT)
Ale nevadí, oba tieto motory majú rovnakú spojku.
LUK je prvovýrobca a má túto spojku v ponuke, mám objednávkové číslo, ale ešte nemám cenu a neviem, aká je dostupnosť, musím im napísať.
Ozvem sa
88kw bol vzdy Z19DTKesi napísal:Jeden čas v tom bol zmätok a aj 88kw boli Z19DTH neviem prečo ale už som sa s tým stretolKajo napísal:@anton
Tak som zisťoval.
S tým Tvojim auto je to sranda, písal si, že má 88 KW a že je to Z19DTH. Ibaže tento motor by mal mať 110 KW a nie 88 (to by bol Z19DT)
LUK je prvovýrobca a má túto spojku v ponuke, mám objednávkové číslo, ale ešte nemám cenu a neviem, aká je dostupnosť, musím im napísať.
Ozvem sa
Pozri sa tu sa to riešilo tiež:Signum napísal:88kw bol vzdy Z19DTKesi napísal:Jeden čas v tom bol zmätok a aj 88kw boli Z19DTH neviem prečo ale už som sa s tým stretolKajo napísal:@anton
Tak som zisťoval.
Ozvem sa