A ak by mal este ten ochranny kryt na baterku.....vyzera to ako peracnik....taka handrova sranda.....Za tu by som dal dalsich 10€
Ale potreboval by som to co najskor.
Moderátori: bukelo, buci_vectra

Asi mi nerozumies. Ked zapojis viacero dveri na existujuce spinace, tak ti budu svietit vsetky dvere naraz aj ked budes mat ovtorene iba jedny.langdon2 napísal:Nie nie, sak by som - potiahol z uz existujuceho dverneho spinaca, presne tak ako to mam teraz spravene v soferovych dverach....+ som potiahol od poistiek, a - mam od dverneho spinaca....len to je na figu, ze mi tam zatial zavadzaju kable vedla toho husieho krku....martin7888 napísal:Mas pravdu, len ti budu svietit aj zatvorene dvere. Co nevadi, len takto sa mi to paci viac.langdon2 napísal:Sak nie, bo pri tahani jedneho kabla potiahnem uz rovno dva, - zo stavajuceho vypinaca.....
200sk za jeden spinac??? im to asi drbe....NO idem ja v pondelok na vrakac....20km od Nitry maju take male vrakovisko a maju tam jednu Astru z aglicka...

Vodicove dvere maju dva kontakty a ostatne maju iba jeden. Mal som to urobene aj cez stavajuce spinace a svietili mi vsetky dvere spolu aj ked boli otvorene iba jedny.iurai napísal:zhruba tak. lebo existujuce snimace poskytuju 2 signaly - vodicove dvere otvorene a lubovolne (mozno vcetne vodicovych) dvere otvorenemartin7888 napísal:Asi mi nerozumies. Ked zapojis viacero dveri na existujuce spinace, tak ti budu svietit vsetky dvere naraz aj ked budes mat ovtorene iba jedny.

Presne takto to mam spravene aj ja na vsetkych dverach a je to super. Svietia iba otvorane dvere.langdon2 napísal:Zatial mam zapojene iba jedno svetlo....Vodicove dvere.Do dveri som navrtal dalsi spinac, ten spina zem, a + som zobral z el. okien.
Takto to mam v plane spravit vsade.

toto by chcelo samostatnu temu !oxanko napísal:chcel som sa opýtať, kedže som si domontoval osvetlenie lampicky hore pod strechou v tam, kde sa chytaju ruky --- su tam tri konektory a neviem, ako správne majú tie lampicky fungovaťa hladám kam tie konektory zapojiť.
je tam prepinač, ktorý zrejme ovláda mód, ako majä svietiť, resp. nesvieťiť... nepamätám si, či má 2 alebo 3 polohy.
predpokladám, že ak má 3 polohy, tak:
prvá - ked su otvorené dvere svietia všetky tri lampicky (predna a dve hore na zadných sedadlách)
druhá poloha - lapicka, na ktorej je táto poloha je vypnutá a nesvieti vôbec ani pri otvorených dverách
tretia poloha - lapmicka, kde je táto poloha svieti stále (t.j. aj pri zatvorených dverách aj otvorených dverách)

dobra myslienka Cibo.ctibor.v napísal:Ahojte. Precital som si vasu temu osvetlenie dveri. Je to pekne ale zasah do elek instalacie a financii. Ja som to si to spravil na principe odrazky. Skuste dat refleksny pasok co pouzivaju ciklisti na minimalni dopad svetla a mate ten istz efekt . Staci dat von len ten pruz plech a strihat podla tvaru fantazie. Potom len prilepit. Cibo.