svieti kontrolka ABS, TC a neukazuje rychlost
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 05 Feb 2009, 23:19
- Auto: Vectra B
takze ked sa mi videl ten lavy predny v poriadku tak bude zrada niekde inde asi ze....a ked nefunguje aj rychlomer tak vlastne nemusim kontrolovat tie ostatne ci su v poriadku? len divne je ze raz iba svietia kontrolky....na druhy den nefunguje aj rychlomer....na treti zas je vsetko OK az na vecer zacnu svietit aj kontrolky+rychlomer+to dochnutie na volnobehu. Ide ma s toho porazit. A to sa stane akurat ked som sa vyhadzal z penazi a kupil som nove gumy....
Opel Vectra B 2.0 16V 100kW 1998 x20xev
-
- Strieborný užívateľ
no som to poprezeral a vymenil som lave predne cidlo za prave predne....nezdalo sa mi to nejak skorodovane ani spinave....vycistil som aj ten volnobezny ventil. Zatial to funguje a nic nesvieti ani nedochne...no neviem dokedy. A mozno blba otazka ale predsa...kde pri motore je ta RJ ABS? dakujem
v motorovom priestore zhruba pred vodicom. na nej je polozena skrinka s rele a poistkami, touto je zakrytamakobn napísal:no som to poprezeral a vymenil som lave predne cidlo za prave predne....nezdalo sa mi to nejak skorodovane ani spinave....vycistil som aj ten volnobezny ventil. Zatial to funguje a nic nesvieti ani nedochne...no neviem dokedy. A mozno blba otazka ale predsa...kde pri motore je ta RJ ABS? dakujem
- chausj
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Dec 2006, 12:09
- Auto: Vectra C
- Kontaktovať používateľa:
ako som pisal, ked som mal takyto problem, tak to bolo tym kablikom....teraz presne nepamatam ale ked to svetilo a sme to napoili na diagnostiku, tak na tom lavom kabliku bolo o polovicku ine napatie ako ma byt normalne, ked sa kablik vymenil....vsetko bolo OKmakobn napísal:takze ked sa mi videl ten lavy predny v poriadku tak bude zrada niekde inde asi ze....a ked nefunguje aj rychlomer tak vlastne nemusim kontrolovat tie ostatne ci su v poriadku? len divne je ze raz iba svietia kontrolky....na druhy den nefunguje aj rychlomer....na treti zas je vsetko OK az na vecer zacnu svietit aj kontrolky+rychlomer+to dochnutie na volnobehu. Ide ma s toho porazit. A to sa stane akurat ked som sa vyhadzal z penazi a kupil som nove gumy....
Opel Vectra C GTS Z19DTH AT 2007
Opel Omega B Y22DTH 2001 - godfather
Opel Corsa C Z10XE 2001 - segra
Opel Omega A C20NE 1991 - RIP
Opel Omega B Y22DTH 2001 - godfather
Opel Corsa C Z10XE 2001 - segra
Opel Omega A C20NE 1991 - RIP
-
- Strieborný užívateľ
dnes som chcel podla navodu ktory tu bol niekde spominany vyblikat zavadu...no ked som spojil piny 5 a 6 na tom konektore pod rucnou brzdou a otocil klucikom tak kontrolka motora neblikala ale zhasla. Podla toho co som sa docital to asi znamena ze tam nieje ulozena ziadna zavada. A chcel by som este skusit vyblikat zavadu toho ABS no ani za svet neviem najst ten spravny konektor....prosim o radu kde by som ho mohol najst popripade nejake foto miesta kde by mal byt....
Piny
pin 3
-automaticka prevodovka
-alarm (anti theft warnnig)
-central lock
pin 7
-motor
-pristroje
pin 8
-cruise control (???)
pin 12
-ABS
-air bag
-klima
-automaticka prevodovka
-central lock
pin 7
-motor
-pristroje
pin 8
-cruise control (???)
pin 12
-ABS
-air bag
-klima
Opel Zafira B 1.9 CDTi 110Kw 2005
ex Opel Vectra Caravan 2.0 16v 100Kw 1999
ex Opel Vectra 1.8i 16V 85Kw r.1996
ex Skoda Felicia 1.6Mpi r.1996
ex Opel Vectra Caravan 2.0 16v 100Kw 1999
ex Opel Vectra 1.8i 16V 85Kw r.1996
ex Skoda Felicia 1.6Mpi r.1996
-
- Strieborný užívateľ
Re: Piny
Karya napísal:pin 3
-automaticka prevodovka
-central lock
pin 7
-motor
-pristroje
pin 8
-cruise control (???)
pin 12
-ABS
-air bag
-klima
moc tomu nerozumiem...spojim pin 12 a 5? ci ako
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 06 Júl 2008, 20:41
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Cawes mal som ten isty problem svietily kontrolky TC a ABS nie vzdy vyskusal som vsetko mozne ale nic nepomohlo potom som vymenil RJ ABS a vsetko slape ako ma. Podla mna az ti svietia tieto kontrolky a snimac ABS v LP kolese je v poriadku je vadna RJ ABS treba zohnat a vymenit robota na draka je tam blby pristup ale da sa to
Vectra B caravan 2.0i 16v Sport 100kw EX
Vectra C caravan 2,2DTI
Vectra C caravan 2,2DTI
-
- Strieborný užívateľ
tak ale niekde tu na fore som sa docital ze ide vyblikat chyby abs aj bes diagnostiky.....aj na ceskom astra fore o tom pisali. A hej uz som sa spojil a dal mi kontakt na niekoho ale este som sa nedovolal, bol vikend.iurai napísal:chyby z ABS sa nedaju vyblikat. treba diag. kabel.
skus najst niekoho v okoli
Milans sa Ti ponukal pomoct - vid starsi prispevok