A aký? Okrem zmeny displaya kilometrov a zmeny indikátorov smeroviek som nepostrehol žiadnu inú zmenu medzi pred a po faceliftových modeloch... A ukazovateľ benzínu je myslím všade rovnaký... Ak sa mýlim, tak ma prosím oprav, nech viem niečo nové...iurai napísal:samozrejme, ze to je problem !katan01 napísal:aaa .. motorizacia alebo rok vyroby nebude problem? aby som to niekomu nerozoberal zbytocne
Kontrolka prazdnej nadrze
Moderátori: dulo, buci_vectra
- marek1512
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Apr 2008, 23:24
- Auto: Vectra B
Vauxhall Vectra C SRI 1.8 VVT 2008
Porsche 944 2.5 1988
VAUXHALL VECTRA B 1.8 16v 1999
Ford Focus 2.0 16v ZETEC 1998
ex - OPEL VECTRA B 1.6 16v 1998
ex - Škoda Favorit 1.3 1992
Porsche 944 2.5 1988
VAUXHALL VECTRA B 1.8 16v 1999
Ford Focus 2.0 16v ZETEC 1998
ex - OPEL VECTRA B 1.6 16v 1998
ex - Škoda Favorit 1.3 1992
- katan01
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Apr 2008, 17:09
- Kontaktovať používateľa:
mozno tam je konektor iny .. alebo?
..keď som bol malý bol som namyslený, ale teraz už nemám chybu..
VeBe 1.6i X16SZR ´96 55kW/75HP :pirate:
Mazda 626 GE 2.5i V6 24V GT KL 123kW/168HP EX
VeBe 2.0i 16V X20XEV ´98 100kW/136HP EX
- lubo098
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Sep 2008, 16:46
- Auto: Iná značka
ked meras omicky nepotrebujes stavu lebo nemeras napatie ani prud ale odpor.katan01 napísal:len neviem ako sa tam dostanem ked stava tam ide az po zalozeni pristrojovky do palubovky. mas s tym nejake skusenosti? a ziarovku som skusal kadejak tocit menit za ostatne a vsetke idu len v tom jednom nejde. opticky tie zvazky co je vidiet vyzeraju byt ok. neviem. nema pristrojovka zvlast na dane ziarovky poistky?
vizualne si najdes spoje "cesty" od jednej aj ruhej strany ziarovky az ku pinom na svorkovnici pristrojovky.
na meraku nastavis meranie odporu najlepsie s pipanim to znamena ze ked spojis kable maraka tak to zacne pipat.
jeden koniec meraku das na pin a druhy na kontakt kde sa dava ziarovka.ak merak pipne cesta je ok.
ak budu obe dobre tak tak tam daj ziarovku a premeraj piny medzi sebov.
ak merak pipne chyba nieje v pristrojovke.
vectra a jeden pes uz je prec, ostala zena, dva psy pes a dcera...
-
iurai
ano, takto sa to zvycajne robi.lubo098 napísal: ked meras omicky nepotrebujes stavu lebo nemeras napatie ani prud ale odpor.
vizualne si najdes spoje "cesty" od jednej aj ruhej strany ziarovky az ku pinom na svorkovnici pristrojovky.
na meraku nastavis meranie odporu najlepsie s pipanim to znamena ze ked spojis kable maraka tak to zacne pipat.
jeden koniec meraku das na pin a druhy na kontakt kde sa dava ziarovka.ak merak pipne cesta je ok.
ak budu obe dobre tak tak tam daj ziarovku a premeraj piny medzi sebov.
ak merak pipne chyba nieje v pristrojovke.
ALE ziarovka rezervy nie je u Vectra-B vyvedena na konektor. v pristrojovke je mikroprocesor a tento na zaklade svojho rozumu rozsvieti ziarovku.
Naposledy upravil/-a iurai v 29 Jún 2009, 09:24, upravené celkom 1 krát.
-
iurai
pristrojovky: diesel, benzin do 220, benzin do 260. mozno V6 ma inu kvoli otackomerumarek1512 napísal:A aký? Okrem zmeny displaya kilometrov a zmeny indikátorov smeroviek som nepostrehol žiadnu inú zmenu medzi pred a po faceliftových modeloch... A ukazovateľ benzínu je myslím všade rovnaký... Ak sa mýlim, tak ma prosím oprav, nech viem niečo nové...iurai napísal:samozrejme, ze to je problem !katan01 napísal:aaa .. motorizacia alebo rok vyroby nebude problem? aby som to niekomu nerozoberal zbytocne
podla roku:
po facelifte, pred faceliftom (+ este zmena kontroliek v 1998)
v EPC je na to spusta rozlicnych cisel dielov
- buci_vectra
- Moderátor

- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
Obavam sa,ze Juraj ma pravdu,treba si uvedomit,ze pri kritickom mnozstve paliva zacne kontrolka blikat. Ked som prerabal podsvietenie pristrojovky,videl som tam procesor a par tranzistorov okolo,je pravdepodobne,ze niektory spina aj ziarovku rezervy... je mozne ze niektory pri vypaleni ziarovky nevydrzal... Pri oploch som sa s tym sice este nestretol ale pri fordoch celkom bezne...iurai napísal: ALE ziarovka rezervy nie je u Vectra-B vyvedena na konektor. v pristrojovke je mikroprocesor a tento na zaklade svojho rozumu rozsvieti ziarovku.
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová 
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
-
iurai
blikanie je novinka od modeloveho roku 1997buci_vectra napísal:Obavam sa,ze Juraj ma pravdu,treba si uvedomit,ze pri kritickom mnozstve paliva zacne kontrolka blikat. Ked som prerabal podsvietenie pristrojovky,videl som tam procesor a par tranzistorov okolo,je pravdepodobne,ze niektory spina aj ziarovku rezervy... je mozne ze niektory pri vypaleni ziarovky nevydrzal... Pri oploch som sa s tym sice este nestretol ale pri fordoch celkom bezne...iurai napísal: ALE ziarovka rezervy nie je u Vectra-B vyvedena na konektor. v pristrojovke je mikroprocesor a tento na zaklade svojho rozumu rozsvieti ziarovku.
ale dobry postreh - na taku ziarovku rezervy tam nebude vela tranzistorov - to by sa dalo aj skontrolovat a vymenit
- katan01
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Apr 2008, 17:09
aspon sa dnes nebudem nudit. zase to rozoberiem no tentokrat som zase o cosi mudrejsi 8)
..keď som bol malý bol som namyslený, ale teraz už nemám chybu..
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
vsetko zle je na nieco dobre 
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
-
iurai
-
iurai
este pripajam odkaz na tuto temu:
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=3742
bola tu otazka, ze od akej polohy rucicky ma svietot kontrolka.
pozrel som sa u seba a rucicka je o chlpok pod poslednou bielou palickou, vyrazne dalej od cervenych paliciek a kontrolka este nesvieti. mozno je to tak aj u inych pristrojoviek
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=3742
bola tu otazka, ze od akej polohy rucicky ma svietot kontrolka.
pozrel som sa u seba a rucicka je o chlpok pod poslednou bielou palickou, vyrazne dalej od cervenych paliciek a kontrolka este nesvieti. mozno je to tak aj u inych pristrojoviek
-
iurai
- alienko
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Jún 2009, 16:55
Zdravím. Mám presne opačný problém. Tá kontrolka mi svieti stále. Neriešil som to lebo ručička ukazuje dobre a kontrolka raz prestane svietiť, ale teraz som si za zadným sedadlom všimol seknutý/odrezaný kábel.
Pozrel som sa nato lepšie
- kábel je vedený osobitne okolo rúrky pod sedadlami
- a ako sú sedadlá prišrubované tak je tam podložka s izolačnou páskou, nič iné okrem toho odseknutého kábla som si tam nevšimol
Môže byť chyba v tom a preto mi stále svieti tá kontrolka alebo to je o niečom inom?
Pozrel som sa nato lepšie
- kábel je vedený osobitne okolo rúrky pod sedadlami
- a ako sú sedadlá prišrubované tak je tam podložka s izolačnou páskou, nič iné okrem toho odseknutého kábla som si tam nevšimol
Môže byť chyba v tom a preto mi stále svieti tá kontrolka alebo to je o niečom inom?
-
iurai