Moja otázka teda znie, aký máte názor práve na tento model, či už máte s týmto model skúsenosti a prípadne na čo si dať pozor pri kúpe... vdaka
Astra H Caravan 1,9 CDTi-kúpa
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- dulo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 20 Jún 2007, 10:46
- Auto: Vectra B
Astra H Caravan 1,9 CDTi-kúpa
Môj veľmi dobrý kamarát chce konečne presedlať k nám
a vyhliadol si veľmi pekné auto, konktrétne Astru H Caravan 1,9 CDTi 110 kW, 12/2005, 76 000km, Sport...
Moja otázka teda znie, aký máte názor práve na tento model, či už máte s týmto model skúsenosti a prípadne na čo si dať pozor pri kúpe... vdaka
VeBe X18XE Caravan Sport
-
wojto33
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Jan 2008, 21:29
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
nech si da vprvom rade pozor na to aby to nebola točka... lebo ja mam taku istu a aj tak isto staru a mam najazdenych 180 000 km
lepsie zobrat zo sebou dakoho kto tomu rozumie a vie na co sa pozret. Z toho co som zistil je henten stav kilometrov kriticky.... hlavne v bazare(raz tolko km je stocenych).
Ak to je od niekoho komu veri tak neni problem netreba ani servisnu knihu. A
lepsie zobrat zo sebou dakoho kto tomu rozumie a vie na co sa pozret. Z toho co som zistil je henten stav kilometrov kriticky.... hlavne v bazare(raz tolko km je stocenych).
Ak to je od niekoho komu veri tak neni problem netreba ani servisnu knihu. A
- dulo
- Moderátor

Auto je v bazáre, je to dovoz z Talianksa, vraj má servisku. Boli sme už na nu pozrieť, stav auta a hlavne interiéru zodpovedá km, no človek nikdy nevie.. Servisku sme žial nevideli, lebo nebolo času, kedže sme tam boli v nedelu len tak narýchlo.. dali sme si krátku testovačku, všetko vyzeralo byť ok.
VeBe X18XE Caravan Sport
- dulo
- Moderátor

Takže to nakoniec dopadlo tak, že on tú Astru zobral, fakt super autíčko, výborná výbava, super motor..no proste zaľubený. No ked s tým bol po víkende v Opli a napichli mu Astru na PC, tak zistili nemilú vec, a to že skutočný počet km je 154 000... oboch nás to riadne zarazilo
No naštastie to dopadlo tak, že dne bol to auto vrátiť spať do bazázu a ten chlapík mu vrátil peniaze, plus zaplatil tú diagnostiku v Opli a ešte niečo navyše
No naštastie to dopadlo tak, že dne bol to auto vrátiť spať do bazázu a ten chlapík mu vrátil peniaze, plus zaplatil tú diagnostiku v Opli a ešte niečo navyše
VeBe X18XE Caravan Sport
-
aligatorbb
-
azmodan
-
azmodan
-
azmodan
-
aligatorbb
-
aligatorbb
-
azmodan
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
A ty tým km veríš? Tie sú práve z tohoto dôvodu nepodstatné, podstatný je stav auta. Keď som kupoval svoju Astru, auto malo 8 rokov a na tacháči 90tisíc. Myslíš že reálnych? To som vôbec neriešil, ani servisku, ktorá z pochopiteľných dôvodov jednoducho nebola. Zaujímal ma hlavne stav a na jeho posúdenie som mal so sebou známeho, ktorý autá robil. Auto bolo v perfektnom stave (vtedy) a to rozhodlo.azmodan napísal:No ved stocene kmKed kupim auto so 74 000km a po napojeni na PC sa dozviem ze ma 150 000 km tak spravim presne to iste co spravil ten dotycny pan...
Za túto situáciu si však môžu sami ľudia, pretože chcú 10r. autá s najazdenými kilometrami do 100tisíc, aj keď je to do očí bijúce. Ak vedľa postavíš to isté auto s 250tis na tacháči, nik oň ani nezavadí, aj keby bolo ako nové.