Astra H Caravan 1,9 CDTi-kúpa

Moderátori: bukelo, buci_vectra

Používateľov profilový obrázok
dulo
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: 20 Jún 2007, 10:46
Auto: Vectra B

Astra H Caravan 1,9 CDTi-kúpa

Príspevok od používateľa dulo »

Môj veľmi dobrý kamarát chce konečne presedlať k nám :) a vyhliadol si veľmi pekné auto, konktrétne Astru H Caravan 1,9 CDTi 110 kW, 12/2005, 76 000km, Sport...

Moja otázka teda znie, aký máte názor práve na tento model, či už máte s týmto model skúsenosti a prípadne na čo si dať pozor pri kúpe... vdaka :wink:
VeBe X18XE Caravan Sport
wojto33
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 08 Jan 2008, 21:29
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa wojto33 »

nech si da vprvom rade pozor na to aby to nebola točka... lebo ja mam taku istu a aj tak isto staru a mam najazdenych 180 000 km
lepsie zobrat zo sebou dakoho kto tomu rozumie a vie na co sa pozret. Z toho co som zistil je henten stav kilometrov kriticky.... hlavne v bazare(raz tolko km je stocenych).
Ak to je od niekoho komu veri tak neni problem netreba ani servisnu knihu. A
dulo
Moderátor
Moderátor

Auto je v bazáre, je to dovoz z Talianksa, vraj má servisku. Boli sme už na nu pozrieť, stav auta a hlavne interiéru zodpovedá km, no človek nikdy nevie.. Servisku sme žial nevideli, lebo nebolo času, kedže sme tam boli v nedelu len tak narýchlo.. dali sme si krátku testovačku, všetko vyzeralo byť ok.
VeBe X18XE Caravan Sport
tulenko
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 03 Júl 2008, 07:39
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tulenko »

tiez sa mi tie kilometre moc nezdaju uz len preto,ze tu 110kw clovek ktori si ju kupi tak zrejme nebude chodit iba vikendovo.ale zase nemusi to bit pravda.ja mam tu 1.9 88kw a lutujem ze nemam tu 110.myslim si ze bude spokojny.
astra 1.9cdti 88kw
dulo
Moderátor
Moderátor

Takže to nakoniec dopadlo tak, že on tú Astru zobral, fakt super autíčko, výborná výbava, super motor..no proste zaľubený. No ked s tým bol po víkende v Opli a napichli mu Astru na PC, tak zistili nemilú vec, a to že skutočný počet km je 154 000... oboch nás to riadne zarazilo
No naštastie to dopadlo tak, že dne bol to auto vrátiť spať do bazázu a ten chlapík mu vrátil peniaze, plus zaplatil tú diagnostiku v Opli a ešte niečo navyše
VeBe X18XE Caravan Sport
tulenko
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

tak to fakt dobre dopadlo.teraz uz len zohnad druhu astru.
astra 1.9cdti 88kw
wojto33
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 08 Jan 2008, 21:29

Príspevok od používateľa wojto33 »

no vidis ze to bolo stocene... auta trojrocne na naftu ktore maju do 100 tis. su na 80% točky ...
tulenko
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

ja by som povedal ze nemusi to byt tocka,ale auto ktore je z vonku a je to tych 110kw,tak to je malo pravdepodobne ze to ma najazdenych iba tolko.viac by som tomu veril ak by to bolo kupene u nas.
astra 1.9cdti 88kw
aligatorbb

Príspevok od používateľa aligatorbb »

chcem sa opytat ze preco to auto vratil?lebo podla mna to auto moze byt v lepsom stave aj zo 150 000 ako ine co ma nabehane 70 000..Ak sa o to staral a daval mu co potrebuje tak nevidim problem :roll:
azmodan

Príspevok od používateľa azmodan »

Ked Ta niekto oklame pri kupe a mas to dokazane nevidim dovod preco sa k takemu cloveku chovat normalne a nevratit mu to auto .. postupoval by som tak isto
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

Tak to by sa nás väčšina vozila SAD, ŽSR a MHD.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
azmodan

Nerozumiem... Ked si kupis auto a po case zistis, ze je to vrak a majitel Ti zatajil polovicu poruch nechas to tak??? zvlastne asi nemas rad svoje peniaze
macil
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Hovoríme o stočených km. Nepridávaj.
Opel Astra F-CC, X18XE
azmodan

No ved stocene km ;) Ked kupim auto so 74 000km a po napojeni na PC sa dozviem ze ma 150 000 km tak spravim presne to iste co spravil ten dotycny pan...
aligatorbb

wed ale mohli ste sa dohodnut na zjednani ceny alebo nieco podobne a nie o vrateni auta....to je aspon moj nazor :)
azmodan

Je to podvod o com sa chces dohadovat???
aligatorbb

mno lebo takto prisiel o auto..ma sice naspat peniaze ale je tam kde bol...LEbo sa moze stat ze za taku cenu ako by sa "dohodli" nezozenie ani taku astru ako by bola ta
azmodan

Auta su, boli a budu ;) Najdes lepsie ci uz za tyzden , alebo za pol roka ... Je to proste auto :D:D:D
aligatorbb

mno ok presvedcil si ma :)
macil
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

azmodan napísal:No ved stocene km ;) Ked kupim auto so 74 000km a po napojeni na PC sa dozviem ze ma 150 000 km tak spravim presne to iste co spravil ten dotycny pan...
A ty tým km veríš? Tie sú práve z tohoto dôvodu nepodstatné, podstatný je stav auta. Keď som kupoval svoju Astru, auto malo 8 rokov a na tacháči 90tisíc. Myslíš že reálnych? To som vôbec neriešil, ani servisku, ktorá z pochopiteľných dôvodov jednoducho nebola. Zaujímal ma hlavne stav a na jeho posúdenie som mal so sebou známeho, ktorý autá robil. Auto bolo v perfektnom stave (vtedy) a to rozhodlo.
Za túto situáciu si však môžu sami ľudia, pretože chcú 10r. autá s najazdenými kilometrami do 100tisíc, aj keď je to do očí bijúce. Ak vedľa postavíš to isté auto s 250tis na tacháči, nik oň ani nezavadí, aj keby bolo ako nové.
Opel Astra F-CC, X18XE
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - VŠEOBECNE"