pomoc s P1220,P0704,P0703

Moderátori: dulo, buci_vectra

DegA
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 05 Okt 2013, 20:51
Auto: Vectra B

pomoc s P1220,P0704,P0703

Príspevok od používateľa DegA »

Dobry den,
potreboval by som poradit s zavadou VEBE 2,0 74KW X20DTH

priebeh :

auto cukalo v nepravidelnych intervaloch pocas jazdy , kolisali otacky pri neutrali /Stanie na krizovatke /, padalo donudzoveho rezimu
vyskocili mi chyby: snimac tlaku oleja , P0400 a P0703 po oprave snimaca vymene EGR a snimača brzdovych svetiel

auto taha ale zcasu nacas nefunguje plinovy pedal mozem pridavat aj uberat auto vobec nereaguje ako keby som ho ani nedrzal zoslapnuty ked ho pustim uplne a znova zoslapnem auto opet reaguje. kolisanie otacok pretvava a je vyraznejsie o nieco

po diagnostike mi ukazalo chyby P1220,P0704,P0703

viete mi poradit vcom moze byt chyba ? moj predpoklad je snimac skrtiacej klapky alebo vadny snimac plinoveho pedalu
niekde som nasiel ze tomozu byt podtlakove hadicky ale tie som komplet vymenil za ine lebo boli uz v zlom stave.

a neviem preco stale vyskakuje chyba brzdoveho pedalu aj po vymeme a nadstaveni . moze to byt nahoda zemi odchadzaju snimace 3-4naraz alebo odchadza riadiaca jednotka ?

diki za pomoc
Naposledy upravil/-a DegA v 19 Mar 2015, 21:57, upravené celkom 1 krát.
OPEL VECTRA CARAVAN 2.0 16V DTH SPORT
Používateľov profilový obrázok
p.s.
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 14 Nov 2009, 15:31
Auto: Iná značka
Bydlisko alt: Karlovarsko

Re: pomoc s P1220,P704,P703

Príspevok od používateľa p.s. »

mě se tahle chyba zobrazila po výměně nádrže a docela to byl boj než se na to přišlo nejdřív se měnili přepady ale to nepomohlo pak sem si vzpoměl že mi při přehazování rupnul z vrchu sací koš já ho sice zalepil ale asi rupnul i někde kde to vidět nebylo a přisávalo to vzduch a motoru chybělo palivo
po té co se sehnal jinej auto zas jede
zkus napojit čerpadlo přímo na kanystr s naftou pokud začne reagovat zaměř se na palivovou soustavu -filtr,spojky na palivových hadičkách a zkus jestli nemáš zanesenej sací koš :ok:
opel vectra B 1.6 74KW 1996-ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octtávie combi 1,6 SR 74KW
DegA
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 05 Okt 2013, 20:51
Auto: Vectra B

Re: pomoc s P1220,P704,P703

Príspevok od používateľa DegA »

p.s. napísal:mě se tahle chyba zobrazila po výměně nádrže a docela to byl boj než se na to přišlo nejdřív se měnili přepady ale to nepomohlo pak sem si vzpoměl že mi při přehazování rupnul z vrchu sací koš já ho sice zalepil ale asi rupnul i někde kde to vidět nebylo a přisávalo to vzduch a motoru chybělo palivo
po té co se sehnal jinej auto zas jede
zkus napojit čerpadlo přímo na kanystr s naftou pokud začne reagovat zaměř se na palivovou soustavu -filtr,spojky na palivových hadičkách a zkus jestli nemáš zanesenej sací koš :ok:
Nezda sa mi ze by to bolo nedostatkom paliva pretoze ked zacnu blbnut otacky tak som si vsimol ze to potom dost zadymi ( biely) tak by to malo paliva dat dostatok a pocas jazdy okrem miesta kedy mi nejde pedal auto ide uplne normalne
Ale za pokus to stoji ked budem mat volno tak sa na to kuknem
OPEL VECTRA CARAVAN 2.0 16V DTH SPORT
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - ELEKTRO"