Dobry den,
potreboval by som poradit s zavadou VEBE 2,0 74KW X20DTH
priebeh :
auto cukalo v nepravidelnych intervaloch pocas jazdy , kolisali otacky pri neutrali /Stanie na krizovatke /, padalo donudzoveho rezimu
vyskocili mi chyby: snimac tlaku oleja , P0400 a P0703 po oprave snimaca vymene EGR a snimača brzdovych svetiel
auto taha ale zcasu nacas nefunguje plinovy pedal mozem pridavat aj uberat auto vobec nereaguje ako keby som ho ani nedrzal zoslapnuty ked ho pustim uplne a znova zoslapnem auto opet reaguje. kolisanie otacok pretvava a je vyraznejsie o nieco
po diagnostike mi ukazalo chyby P1220,P0704,P0703
viete mi poradit vcom moze byt chyba ? moj predpoklad je snimac skrtiacej klapky alebo vadny snimac plinoveho pedalu
niekde som nasiel ze tomozu byt podtlakove hadicky ale tie som komplet vymenil za ine lebo boli uz v zlom stave.
a neviem preco stale vyskakuje chyba brzdoveho pedalu aj po vymeme a nadstaveni . moze to byt nahoda zemi odchadzaju snimace 3-4naraz alebo odchadza riadiaca jednotka ?
diki za pomoc
pomoc s P1220,P0704,P0703
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
DegA
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Okt 2013, 20:51
- Auto: Vectra B
pomoc s P1220,P0704,P0703
Naposledy upravil/-a DegA v 19 Mar 2015, 21:57, upravené celkom 1 krát.
OPEL VECTRA CARAVAN 2.0 16V DTH SPORT
- p.s.
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Nov 2009, 15:31
- Auto: Iná značka
- Bydlisko alt: Karlovarsko
Re: pomoc s P1220,P704,P703
mě se tahle chyba zobrazila po výměně nádrže a docela to byl boj než se na to přišlo nejdřív se měnili přepady ale to nepomohlo pak sem si vzpoměl že mi při přehazování rupnul z vrchu sací koš já ho sice zalepil ale asi rupnul i někde kde to vidět nebylo a přisávalo to vzduch a motoru chybělo palivo
po té co se sehnal jinej auto zas jede
zkus napojit čerpadlo přímo na kanystr s naftou pokud začne reagovat zaměř se na palivovou soustavu -filtr,spojky na palivových hadičkách a zkus jestli nemáš zanesenej sací koš
zkus napojit čerpadlo přímo na kanystr s naftou pokud začne reagovat zaměř se na palivovou soustavu -filtr,spojky na palivových hadičkách a zkus jestli nemáš zanesenej sací koš
opel vectra B 1.6 74KW 1996-ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octtávie combi 1,6 SR 74KW
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octtávie combi 1,6 SR 74KW
-
DegA
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Okt 2013, 20:51
- Auto: Vectra B
Re: pomoc s P1220,P704,P703
Nezda sa mi ze by to bolo nedostatkom paliva pretoze ked zacnu blbnut otacky tak som si vsimol ze to potom dost zadymi ( biely) tak by to malo paliva dat dostatok a pocas jazdy okrem miesta kedy mi nejde pedal auto ide uplne normalnep.s. napísal:mě se tahle chyba zobrazila po výměně nádrže a docela to byl boj než se na to přišlo nejdřív se měnili přepady ale to nepomohlo pak sem si vzpoměl že mi při přehazování rupnul z vrchu sací koš já ho sice zalepil ale asi rupnul i někde kde to vidět nebylo a přisávalo to vzduch a motoru chybělo palivo
Ale za pokus to stoji ked budem mat volno tak sa na to kuknem
OPEL VECTRA CARAVAN 2.0 16V DTH SPORT