Vypina tempomat
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Misto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Apr 2010, 21:15
- Auto: Signum
Vypina tempomat
Zdravim. V poslednej dobe som si vsimol problem s tempomatom. Niekedy sa mi ho podari zapnut az na 3-4 krat a zvykne mi ho z nicoho nic vypinat. Hocikedy sa vypne.
Neviem, ci by mohol byt problem v packe, co mi pride logicke iba pri probleme so zapinanim. Alebo moze byt chyba niekde dalej? Ma niekto skusenost? Dik
Neviem, ci by mohol byt problem v packe, co mi pride logicke iba pri probleme so zapinanim. Alebo moze byt chyba niekde dalej? Ma niekto skusenost? Dik
- jupaza1
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 10:37
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Bytča a okolie
skúsenosti nemám, len som niekde čítal možný problém so spínačmi - spojka, brzda
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
- jupaza1
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 10:37
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Bytča a okolie
aha po použití tlačidla hľadať - vypínanie tempomatu vyšlo aj toto http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php? ... +tempomatu
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
-
alzafir
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Sep 2010, 20:29
- Auto: Zafira A
To Misto: Počítač chybu neukáže, já myslím diagnostiku, to není jen , že se nějaký " machr " připojí do jednotky a vyčte chyby, shrábne prachy a nic nenajde.
Domluv se s někým na fóru, kdo to má, jednotlivá tlačítka jdou otestovat, stejně tak spínače brzdy a spojky, okamžitě vidíš odezvu a nemusíš nic rozebírat. Až budeš někoho mít, když si s tím nebude vědět rady, písni

Domluv se s někým na fóru, kdo to má, jednotlivá tlačítka jdou otestovat, stejně tak spínače brzdy a spojky, okamžitě vidíš odezvu a nemusíš nic rozebírat. Až budeš někoho mít, když si s tím nebude vědět rady, písni
Zafira 2,2DTi 2005, bez EGR ventilu
- troodon
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Nov 2008, 23:17
- Auto: Astra G
stara znama pesnicka
v prvom rade skus zatlacit brzdovy pedal na podlahu a trn brzdoveho spinaca povytiahni von a pusti pedal, on si sam zaaretuje pracovnu polohu, podobne by to malo ist aj u spojkoveho spinaca. Potom ked to bude blbnut mozes patrat dalej, live data na diagnostike ako pisali chalani.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
Bude potrebné napružiť piny v CIM-e a tempomat bude zasa fungovať ako má 
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
-
hvizdonr
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Jan 2011, 12:07
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
ja som bol dnes v servise v MaH v Nitre.mal som ten isty problem s tempomatom.nechcel sa zapnuť.na diagnostike zistili ze spojka je stale zmagnuta,ale nebola.chyba mi tam strunka ktora vracia pedal do povodnej polohy.len hacik je v tom,ze sa neda ta strunka kupit...musis kupit celi spojkovy pedal a za ten pytaju 320 euro!!!!neviete kde by som tu strunku zohnal????mam vectru c 2.2 dti.
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
CIM-najdoležitejšia RJ vo vozidle je to tzv. prevodník medzi zbernicami Can
Mám Opel
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
HVIZDO, LIVE DATA uz niekto robil? Lebo tie akoze diagnostiky stoja za velke hovno.... :roll:
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov