prestane tahat

Moderátor: bukelo

100konik

prestane tahat

Príspevok od používateľa 100konik »

caute mam dalsi problem na priatelkinom aute auto po rozjazde na prevdovy stupen c 3 prestane uplne tahat plyn na podlahe a autom ani nehne a trase prevodovkou.po cca 3km sa to umudri a zas ide ako hodinky.filte a aj sviecky boli mene pred zimou aj palivovy.tigra 99 1,4 66kw x14xe nevie mi niekto nieco poradit?
Používateľov profilový obrázok
dulo
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: 20 Jún 2007, 10:46
Auto: Vectra B

Príspevok od používateľa dulo »

možno váha vzduchu.... len tipujem
VeBe X18XE Caravan Sport
ponikel
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 20 Júl 2008, 16:33
Auto: Tigra A
Bydlisko alt: okolie
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ponikel »

skús napísať odkial si a možno ti to niekto napichne na diagnostiku a možno budeš múdrejší.
Opel Tigra yellow C20XE v prestavbe. plán 4x4 C20LET
Opel Tigra white X14XE. Zrejme pôjde C20XE
Yamaha FZ6 Fazer
100konik

a

no aj ja si myslim tu vahu vzduchu bo kamarat to mal tiez na zafire ale neni som si isty! diagnostiku mam a bol som aj v servise ale nedalo sa to napichnut bo nechcelo komunikovat s motorom.len cez airbag sa to da napichnut.tak teraz musim zistit chybu preco sa to neda napichnut!
100konik

a

takze podla vyblikania kodu sme zistili chybnu lambu tak teraz kontrolka nesvieti ale auto aj tak za studena nechce tahat a po chvyli skape bo ide len na 2-3valce.takze sme vymenili zapalovacie kable a aj sviecky a problem pretrvava!nieake uzitocne rady?
red baron

Príspevok od používateľa red baron »

Prečo sa bojíš napísať odkiaľ si ?

( navrhujem aby bydlisko bol jeden z povinných údajov )
100konik

a

no ja som z cadca pripadne zilina bi sla!
100konik

s

zdravim tak sme tamdali nazad tie stare sviecky troska sme ich precisteli a auto zatial ide!moze to bit aj tym ze boli zle sviecky a auto slo len na tri valce?bo ked sa zohrialo tak slo v pohodicke
bukelo
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
Auto: Iná značka

Príspevok od používateľa bukelo »

mozno tie sviecky boli inaksie, ako tam mali ist ... ci vies potvrdit, ze nove sviecky boli predpisaneho typu?
別のブランド
OPEL ASTRA H SW 1.7 CDTI ENJOY - ex
OPEL CORSA C 1.2 COSMO - ex
OPEL CORSA B 1.0 CITY - ex
100konik

a

no pytal som na tigru 99 a dal mi take ake dal.len sa chcem opytat ci aj koli zlim svieckam moze ist auto na tri valce a ked sa motor nahreje tak uz ide v poriadku
jupaza1
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 10:37
Auto: Vectra C
Bydlisko alt: Bytča a okolie

Príspevok od používateľa jupaza1 »

možné je všetko :wink:
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
100konik

t

takze svieckami to nebolo chvilu to slo v pohodicke a uz zase po 2km ide na 3valce ked sa zohreje tak ide ako hodinky pekne na 4.teraz tomu nerozumie.ked su kable a aj sviecky nove!nieake rady!
100konik

d

som tu znova takze dnes mi vpri skusobnej jazde vyhodilo kontrolku motora takze som ju vylikal a vyslo mi cislo 1405 nasiel som cosi ze to je cosi EGR ventilom ale neviem co!alebo potom mi vyslo nieco taketo DPFE sensor upstream hose off or plugged.nieake radi co vymenit kim ma pozicianu druhu tigru az to mozem vyskusat!
100konik

a

tak porad tu bukelo nie len temy zamykaz lebo len to viete a aj precistit klapku EGR a krokac nic ine len toto a ked uz neviete tak mudrujete a zamykate temy!hroza
dundee16
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 02 Sep 2011, 17:51
Auto: Astra H

Príspevok od používateľa dundee16 »

no taketo problemy mozu byt aj zlou cievkou, sviecky a kable to by robit nemalo problemom s EGR ventilom to byt nemoze to je hlupost to mozes aj zaslepit vycistit krokac velmi nepomoze aspon podla mna to by ti blblo na volnobehu skus zistit ci nemas nieco so zapalovacou cievkou
Opel Astra H 1.7 CDTI r.v. 2009.... AKTUALNE....
Škoda Octavia 1.9 TDI L&K .....EX...
BMW e36 318 TDs...EX...
Opel Vectra B 1.8 16V X18XE r.v. 1997 ...automat- ex- ND
Škoda Favorit B+LPG r.v.1990---EX
Diagnostika aut OPEL pomocou OP-COMu
bukelo
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
Auto: Iná značka

Re: a

Príspevok od používateľa bukelo »

100konik napísal:tak porad tu bukelo nie len temy zamykaz lebo len to viete a aj precistit klapku EGR a krokac nic ine len toto a ked uz neviete tak mudrujete a zamykate temy!hroza
Kroť sa so svojimi vyjadreniami. Úlohou moderátora nie je radiť, ale udržiavať poriadok na fóre. A to robím a robiť aj budem. Založil si zbytočne novú tému, pritom problém máš stále ten istý. Čo tak navštíviť už konečne odborníka a neliečiť si auto cez internet, keď nemáš snahu si prečítať podobné problémy iných v iných témach?. Myslíš si, že keď sem zavesíš otázku, tak je ti niekto na ňu povinný odpovedať? To sa mýliš. [-X

Vieš.. chcel som ti poradiť, ale už neporadím. A just nie!

Akúkoľvek tvoju ďalšiu reakciu netýkajúcu sa riešenia daného problému s autom budem nemilosrdne mazať.
別のブランド
OPEL ASTRA H SW 1.7 CDTI ENJOY - ex
OPEL CORSA C 1.2 COSMO - ex
OPEL CORSA B 1.0 CITY - ex
100konik

c

citat som cital ale dozvedel som sa to co viem ze sa to tika EGR ventilu.ale nic konkretne.tak preto sa pytam co treba vymenit pripade skontrolovat pri tej chybe 1405
dulo
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: 20 Jún 2007, 10:46
Auto: Vectra B

Príspevok od používateľa dulo »

Tak si to prosím prečítaj ešte raz. Bukelo ti v poslednom príspevku napísal, aby si navštívil odborníka a neliečil auto cez internet.
Uvedom si prosím, že v niektorých prípadoch je jednoducho inak nepôjde
VeBe X18XE Caravan Sport
100konik

s

sak a naco odbornik!bo ak je zly ten EGR ventil tak to mozem vymenit aj doma a mam usetrene!len neviem co to presne znamena ta chyba ci je uz odpisany ci ho len treba precistit! :!:
Komo
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
Auto: Astra H
Bydlisko alt: Komjatna

Príspevok od používateľa Komo »

Po treti krat ...

Keby si si presiel forum, tak by si prisiel na to ze ak po vycisteni stale hadze chybu tak je odpisany a potrebujes novy.
'07 Astra H Z19DT
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
Napísať odpoveď

Návrat na "TIGRA, SPEEDSTER - MOTOR/PREVODOVKA"