prestane tahat
Moderátor: bukelo
-
100konik
prestane tahat
caute mam dalsi problem na priatelkinom aute auto po rozjazde na prevdovy stupen c 3 prestane uplne tahat plyn na podlahe a autom ani nehne a trase prevodovkou.po cca 3km sa to umudri a zas ide ako hodinky.filte a aj sviecky boli mene pred zimou aj palivovy.tigra 99 1,4 66kw x14xe nevie mi niekto nieco poradit?
-
red baron
- jupaza1
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 10:37
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Bytča a okolie
možné je všetko 
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
-
100konik
d
som tu znova takze dnes mi vpri skusobnej jazde vyhodilo kontrolku motora takze som ju vylikal a vyslo mi cislo 1405 nasiel som cosi ze to je cosi EGR ventilom ale neviem co!alebo potom mi vyslo nieco taketo DPFE sensor upstream hose off or plugged.nieake radi co vymenit kim ma pozicianu druhu tigru az to mozem vyskusat!
- dundee16
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Sep 2011, 17:51
- Auto: Astra H
no taketo problemy mozu byt aj zlou cievkou, sviecky a kable to by robit nemalo problemom s EGR ventilom to byt nemoze to je hlupost to mozes aj zaslepit vycistit krokac velmi nepomoze aspon podla mna to by ti blblo na volnobehu skus zistit ci nemas nieco so zapalovacou cievkou
Opel Astra H 1.7 CDTI r.v. 2009.... AKTUALNE....
Škoda Octavia 1.9 TDI L&K .....EX...
BMW e36 318 TDs...EX...
Opel Vectra B 1.8 16V X18XE r.v. 1997 ...automat- ex- ND
Škoda Favorit B+LPG r.v.1990---EX
Diagnostika aut OPEL pomocou OP-COMu
Škoda Octavia 1.9 TDI L&K .....EX...
BMW e36 318 TDs...EX...
Opel Vectra B 1.8 16V X18XE r.v. 1997 ...automat- ex- ND
Škoda Favorit B+LPG r.v.1990---EX
Diagnostika aut OPEL pomocou OP-COMu
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
Re: a
Kroť sa so svojimi vyjadreniami. Úlohou moderátora nie je radiť, ale udržiavať poriadok na fóre. A to robím a robiť aj budem. Založil si zbytočne novú tému, pritom problém máš stále ten istý. Čo tak navštíviť už konečne odborníka a neliečiť si auto cez internet, keď nemáš snahu si prečítať podobné problémy iných v iných témach?. Myslíš si, že keď sem zavesíš otázku, tak je ti niekto na ňu povinný odpovedať? To sa mýliš. [-X100konik napísal:tak porad tu bukelo nie len temy zamykaz lebo len to viete a aj precistit klapku EGR a krokac nic ine len toto a ked uz neviete tak mudrujete a zamykate temy!hroza
Vieš.. chcel som ti poradiť, ale už neporadím. A just nie!
Akúkoľvek tvoju ďalšiu reakciu netýkajúcu sa riešenia daného problému s autom budem nemilosrdne mazať.