Ake to je cidlo?
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 21 Jan 2008, 12:11
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Ake to je cidlo?
otazka na Vas v prednom narazniku ASTRA G 98 X16XEL je jedno cidlo v strede pod SPZ je to cidlo vonkajsej teploty alebo airbagu a kde je potom to druhe cidlo?
- spidy
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Apr 2006, 09:04
- Auto: Nemám auto
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake to je cidlo?
teplometr vonkajsej teploty je maly stvorcek a zvedca je v narazniku a cidlo airbagu byva v nosniku alebo na zadnej stranenaraznikabuno napísal:otazka na Vas v prednom narazniku ASTRA G 98 X16XEL je jedno cidlo v strede pod SPZ je to cidlo vonkajsej teploty alebo airbagu a kde je potom to druhe cidlo?
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 21 Jan 2008, 12:11
JJ dik a de je air bag to som zatial este nenasiel a nechcel by som do toho nahodou neak omilom buchnut pri neakej opravebrhy napísal:teplomerbuno napísal:no to cidlo je taky cierny kruzok ktory ide cez cely naraznik skrz a da sa tym otacat dookola je ho vidiet ked sa zapozera clovek na naraznik pod SPZ je taky maly trojukolnim asi tak 4 cm a v jeho strede je to cidlo
- brhy
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 25 Aug 2007, 08:43
- Kontaktovať používateľa:
airbag cidlo ma na nosniku sa mi zda to ked das dole naraznik uvidis sak odpoj baterku aby ti to nestrelilobuno napísal:JJ dik a de je air bag to som zatial este nenasiel a nechcel by som do toho nahodou neak omilom buchnut pri neakej opravebrhy napísal:teplomerbuno napísal:no to cidlo je taky cierny kruzok ktory ide cez cely naraznik skrz a da sa tym otacat dookola je ho vidiet ked sa zapozera clovek na naraznik pod SPZ je taky maly trojukolnim asi tak 4 cm a v jeho strede je to cidlo

Volvo C70 2.3T5 240hp
zatial ....

- Rasto
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 05 Dec 2006, 14:43
- Auto: Astra J
Smínač nárazu pre čelné airbagy by mal byť v miestach stredového tunela medzi prednými sedačkami (tam kde je aj RJ). Systém airbagov je aktivovaný až pri zapnutom zapaľovaný a až od určitej rýchlosti. Detekcia obsadenia sedadla sa používa len pre sedadlo spolujazdca a ak máš túto funkciu tak v stropnom svietidle je kontrolka ktorá sa rozsvieti po zapnutí zapaľovania.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER + LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL