Ake to je cidlo?

Moderátori: bukelo, buci_vectra

buno
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 21 Jan 2008, 12:11
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Ake to je cidlo?

Príspevok od používateľa buno »

otazka na Vas v prednom narazniku ASTRA G 98 X16XEL je jedno cidlo v strede pod SPZ je to cidlo vonkajsej teploty alebo airbagu a kde je potom to druhe cidlo?
Používateľov profilový obrázok
spidy
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 02 Apr 2006, 09:04
Auto: Nemám auto
Kontaktovať používateľa:

Re: Ake to je cidlo?

Príspevok od používateľa spidy »

buno napísal:otazka na Vas v prednom narazniku ASTRA G 98 X16XEL je jedno cidlo v strede pod SPZ je to cidlo vonkajsej teploty alebo airbagu a kde je potom to druhe cidlo?
teplometr vonkajsej teploty je maly stvorcek a zvedca je v narazniku a cidlo airbagu byva v nosniku alebo na zadnej stranenaraznika
buno
Nový užívateľ
Nový užívateľ

no to cidlo je taky cierny kruzok ktory ide cez cely naraznik skrz a da sa tym otacat dookola je ho vidiet ked sa zapozera clovek na naraznik pod SPZ je taky maly trojukolnim asi tak 4 cm a v jeho strede je to cidlo
brhy
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 25 Aug 2007, 08:43
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brhy »

buno napísal:no to cidlo je taky cierny kruzok ktory ide cez cely naraznik skrz a da sa tym otacat dookola je ho vidiet ked sa zapozera clovek na naraznik pod SPZ je taky maly trojukolnim asi tak 4 cm a v jeho strede je to cidlo
teplomer :D
Volvo C70 2.3T5 240hp :D zatial ....
buno
Nový užívateľ
Nový užívateľ

brhy napísal:
buno napísal:no to cidlo je taky cierny kruzok ktory ide cez cely naraznik skrz a da sa tym otacat dookola je ho vidiet ked sa zapozera clovek na naraznik pod SPZ je taky maly trojukolnim asi tak 4 cm a v jeho strede je to cidlo
JJ dik a de je air bag to som zatial este nenasiel a nechcel by som do toho nahodou neak omilom buchnut pri neakej oprave
brhy
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 25 Aug 2007, 08:43
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brhy »

buno napísal:
brhy napísal:
JJ dik a de je air bag to som zatial este nenasiel a nechcel by som do toho nahodou neak omilom buchnut pri neakej oprave
airbag cidlo ma na nosniku sa mi zda to ked das dole naraznik uvidis sak odpoj baterku aby ti to nestrelilo :D
Volvo C70 2.3T5 240hp :D zatial ....
buno
Nový užívateľ
Nový užívateľ

Dakovala :)
strop
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 10 Dec 2009, 11:23

Príspevok od používateľa strop »

airbag ti nestreli aj keby si to cidlo rozbil. kvoli bezpecnosti. musi snimat aj vahu na sedadle. a ak sa nemylim tak je pod sedackou este jeden snimac ktory sa rozbije kinetickou energiou pri naraze a az vtedy streli airbag. ak by to tak nefungovalo tak pred tescom by bolo kazdy den vela striel:)
Rasto
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 05 Dec 2006, 14:43
Auto: Astra J

Príspevok od používateľa Rasto »

Smínač nárazu pre čelné airbagy by mal byť v miestach stredového tunela medzi prednými sedačkami (tam kde je aj RJ). Systém airbagov je aktivovaný až pri zapnutom zapaľovaný a až od určitej rýchlosti. Detekcia obsadenia sedadla sa používa len pre sedadlo spolujazdca a ak máš túto funkciu tak v stropnom svietidle je kontrolka ktorá sa rozsvieti po zapnutí zapaľovania.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER + LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - ELEKTRO"