Vrčanie motorčeka pri pelovom filtre
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
zarasutra
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 26 Máj 2011, 07:43
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Vrčanie motorčeka pri pelovom filtre
Ahoj. Poprosil by som niekoho či by mi vedel poradiť čo može sposobovať vrčanie -asi- motorčeka pred spolujazdcom. Rozobral som skrinku pred spolujazdcom a je tam taka klapka na privod vzduchu. Ked dam vnutorny okruh tak sa zatvorí a naopak. Ale ona sa neustale po zapnutí klúčika sama pohybuje jemne hore a dolu a pritom vydava zvuk.Prestane až ked vytiahnem klučik. Je to otravne. Poradte čo stým. Dík
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
alebo kup v Opli novy hriadelku ....cca. 55€ Ja som to zohnal na vrakaci v Lozorne...za 10€
Odvtedy mi to funguje.
Odvtedy mi to funguje.
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
-
zarasutra
- Nový užívateľ

langdon2 napísal:alebo kup v Opli novy hriadelku ....cca. 55€ Ja som to zohnal na vrakaci v Lozorne...za 10€![]()
Odvtedy mi to funguje.
Dik. Skusim to na vrakovisku.Ale budem musiet kupit celu tu krabičku asi.Taka mala si 5x3cm. Dik za radu. Uvidim či to pomože. Ale rozmyšlam ,či tam nejde od niekial nejaka elektrina ked to bzučí.Kde sa tam berie. To mi je nápadné.
- troodon
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Nov 2008, 23:17
- Auto: Astra G
najprv to skus len rozobrat - je to v celku babracka, asi sa ti odlomilo z tej klapky kde je nasadena hriadelka z motorceka - je dost pravdepodobne ze tam ten kusok bude spadnuty a bude sa dat dobrym lepidlom prilepit. Mne sa to nechcelo rozoberat tak som klapku napevno drotikom pripevnil tak aby bol otvoreny vonkajsi okruh a motorcek som odpojil.. vnutorny okruch som aj tak nepouzival.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
-
iurai
- troodon
- Strieborný užívateľ

komu nekuri rychlo auto tak mu ani vnutorny okruh nepomoze, klima ked chladi poriadne tak do 2minut treba uz zmiesavat vzduch teply/studeny.
Ale pripustam ze niekto to moze vyuzivat (mozno 1z20ludi). Pre bezneho cloveka je to babracka rozoberat. :?
Ale pripustam ze niekto to moze vyuzivat (mozno 1z20ludi). Pre bezneho cloveka je to babracka rozoberat. :?
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
-
iurai
- troodon
- Strieborný užívateľ

jasne chapem, ja uz som musel klapku prichytit napevno - vonkajsi okruh lebo sa mi prave tak odlomilo z nej a rapkal ten motorcek. Ale ja mam diesel takze trosku mu trva kym sa zahreje, no po 1km uz hreje, vnutorny ked som mal dost rosilo okna.
Proste je to na zvazenie, ked niekto nepouziva tak najlacnejsie je to odstavit a ak pouziva tak musi ratat ze sa s tym bude babrat a nespravi to za 30minut .
Proste je to na zvazenie, ked niekto nepouziva tak najlacnejsie je to odstavit a ak pouziva tak musi ratat ze sa s tym bude babrat a nespravi to za 30minut .
-
iurai
-
zarasutra
- Nový užívateľ

adu.troodon napísal:najprv to skus len rozobrat - je to v celku babracka, asi sa ti odlomilo z tej klapky kde je nasadena hriadelka z motorceka - je dost pravdepodobne ze tam ten kusok bude spadnuty a bude sa dat dobrym lepidlom prilepit. Mne sa to nechcelo rozoberat tak som klapku napevno drotikom pripevnil tak aby bol otvoreny vonkajsi okruh a motorcek som odpojil.. vnutorny okruch som aj tak nepouzival.
No tak dík. Ste super chalani. Ale ja mam rad ked všetko funguje takako má. Ale poprosil by som ešte o radu. Ono to vrčí kolísavo. Kolíše tam napetie. Aj ventilator kolíše. Myslím tým ked dam fukar v aute kolíšu otčky. čím to je prosím vas? Tam bude aj chyba myslím s tým vrčaním.lebo ono stale tu klapku otvara a zatvara. Tak stale chodíhore dolu.dik