VeBe V6 dnes prestal kurit

Moderátori: dulo, buci_vectra

eraserv6
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 26 Apr 2006, 06:53
Auto: Vectra B
Kontaktovať používateľa:

VeBe V6 dnes prestal kurit

Príspevok od používateľa eraserv6 »

Ahojte. Jedine vlaknko co som nasiel je : http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=2468

Ale to je iny motor takze neviem ci by mi riesenie pomohlo. Jedna sa o disfunkciu kurenia. Mam automaticku klimu cize teplotu nastavujem na displaji. Dnes rano ked sa motor zohrial tak este kurilo ale po pol hodinke som uz citil ladovy vzduch aj ked som teplotu nastavil na maximum. Pokial sa nemylim tak klapky starajuce sa o privod ci tepleho alebo studeneho vzduchu su riadene elektromotormi a pri zmene teploty na displaji som pocul aj ich pohyb takze tam problem neni. Ma aj V6 motor nejaky ventil ktory by sa mohol pokazit ako sa spomina v horeuvedenom vlakne? Vedel by mi niekto poradit co skontrolovat aspon zbezne? Dakujem

EDIT : Presiel som cele forum s temami o kureni takze tipujem ventil kurenia alebo termistory. Zacal by som tym ventilom. Kde sa vlastne pri tomto type motora nachadza? (Nechcem rozobrat pol auta aby som na to prisiel sam:))) )
Brembo.SV
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 06 Mar 2010, 18:28
Auto: Insignia

Príspevok od používateľa Brembo.SV »

no asi musis rozobrat polku auta. Je v boxe s vymennikom tepla
eraserv6
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

Problem vyrieseny, na klapke radiatora kurenia bola vyskocena ovladajuca tycka z plastoveho klbu tej klapky. Cely cas bola v uzavretom stave.
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

Brembo.SV napísal:no asi musis rozobrat polku auta. Je v boxe s vymennikom tepla
ventil je v motorovom priestore na hadici kurenia.
niektore auta ho ovsem nemaju
iko11
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 18 Sep 2008, 19:15
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa iko11 »

a ako sa k nej dostanem lebo mne tiez moja vectra nekuri ci to nebude ten isty problem...myslim k tej klapke
Opel Vectra CDX B 2,5 V6 (1998)
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTI (2006)
OPCOM diagnostika a programovanie
eraserv6
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

Pri lavej nohe spolujazdca je plastovy kryt uchyteny tusim dvomi skrutkami. Ten demontujes a pod nim uz je radiator kurenia a spominana klapka s klbom
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - INTERIÉR/EXTERIÉR"