hmlovky na Signum

Moderátor: dulo

red baron

hmlovky na Signum

Príspevok od používateľa red baron »

Ahojte

nevedel by mi niekto poradiť ako si dorobiť hmlovky na Signum ( r.v.2003 ) . kabelaž už mám .... panel spínačov je na ceste ....

zaujíma ma či sa to bude musieť povoliť v RJ ?
a kde má ( ak vôbec má ) relátko ?
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

red baron

pozeral som ... viem za ten príspevok , ale je to tam tak dosť .... popletené .... napríklad ja mám origo kábeláž ( iba ten kus od konektora xe2 som doplnil o kábliky s koncovkov na hmlovky ... ale presne ako originál ... podľa šeme z TIS - u ) takže ja tam ťahať nové káble nemam potrebu , panel spínačov iba vymením .... )

preto som sa pýtal či sa to musí povoliť cez TECH 2 alebo sa bude dať aj cez OP_COM ....a kde mám dať rele ... lebo som nikde nenašiel údaj o tom ....
iurai

red baron napísal:pozeral som ... viem za ten príspevok , ale je to tam tak dosť .... popletené .... napríklad ja mám origo kábeláž ( iba ten kus od konektora xe2 som doplnil o kábliky s koncovkov na hmlovky ... ale presne ako originál ... podľa šeme z TIS - u ) takže ja tam ťahať nové káble nemam potrebu , panel spínačov iba vymením .... )

preto som sa pýtal či sa to musí povoliť cez TECH 2 alebo sa bude dať aj cez OP_COM ....a kde mám dať rele ... lebo som nikde nenašiel údaj o tom ....
kedze Vectra-C je to iste ako Signum, tak bude lepsie riesit to v jednej teme:
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php? ... highlight=

tuto navrhujem zamknut
red baron

ako myslíš .... ale ja to tak robiť NEBUDEM ako to popisuje tam ... prečo strihať a prespájať káble ked mám predprípravu ? ja som si ten kábel ( v dotičnom príspevku 1HK ) dorobil podľa šeme a mám to presne ako má biť .... mňa iba zaujíma či sa to má povoľovať v RJ cez op-com alebo tech 2 ...
Používateľov profilový obrázok
Miro Kohut
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa Miro Kohut »

ved to nahod pozapajaj a ked to nepojde, potom to treba povolit :wink:
opel omega B x20xev
iurai

red baron napísal:ako myslíš .... ale ja to tak robiť NEBUDEM ako to popisuje tam ... prečo strihať a prespájať káble ked mám predprípravu ? ja som si ten kábel ( v dotičnom príspevku 1HK ) dorobil podľa šeme a mám to presne ako má biť .... mňa iba zaujíma či sa to má povoľovať v RJ cez op-com alebo tech 2 ...
ja ti len odporucam, aby si diskusiu na tuto temu viedol v tej druhej teme.
lebo riesis identicky problem, a nie je dovod na to mat individualnu temu.

osobne sa domnievam, ze budes donuteny neurobit to originalnym sposobom
red baron

urobím to tak ako som si zamyslel .... alebo to neurobím vôbec ... ale niečo v štýle domáceho kutyla ... to sa mi vôbec neľúby ....
tomas832
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 04 Okt 2009, 20:09
Auto: Vectra C
Bydlisko alt: BA
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomas832 »

red baron napísal:urobím to tak ako som si zamyslel .... alebo to neurobím vôbec ... ale niečo v štýle domáceho kutyla ... to sa mi vôbec neľúby ....
tak co podarilo sa ti to poskladat
Vectra 2006 CARAVAN 1.9 CDTi 16V Sport Z19DTH -320Nm Common rail 2,,,predne ložisko,DPF, trysky z alfy romea pridalo to 12HP, sanie, termostat..:( auto ma 350 000 km..ale mam ju rad je to moja manzelka. dpf off pri 172400 a chip na 142kwa 410Nm.:)
red baron

nateraz nie ... nepodarilo sa mi zohnať hmlovky a kryty na ne ... vypínač namontovaný ... kábeláž dorobená ..... čakaju sa už iba hmlovky ....
tomas832
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 04 Okt 2009, 20:09
Auto: Vectra C
Bydlisko alt: BA
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomas832 »

red baron napísal:nateraz nie ... nepodarilo sa mi zohnať hmlovky a kryty na ne ... vypínač namontovaný ... kábeláž dorobená ..... čakaju sa už iba hmlovky ....
ja mam hmlovky kryty aj vypinac,,,len neviem ako to je s aktivovanim a s kabelatou...kabelaz si ako ,,odkial,, tahal?mal si uz nieco od vyroby pripravene?
Vectra 2006 CARAVAN 1.9 CDTi 16V Sport Z19DTH -320Nm Common rail 2,,,predne ložisko,DPF, trysky z alfy romea pridalo to 12HP, sanie, termostat..:( auto ma 350 000 km..ale mam ju rad je to moja manzelka. dpf off pri 172400 a chip na 142kwa 410Nm.:)
red baron

jednu časť som mal už od výroby .... iba som doplnil káble od konektora X2 .....
bukelo
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
Auto: Iná značka

Príspevok od používateľa bukelo »

len taka blba otazka.. to existoval signum bez prednych hmloviek ako vlajkova lod od oplu, hoc aj v najnizsej vybave? Sranda ... by som nepredpokladal...

iurai: potom clenenie omega, signum, insignia je nespravne.. signum treba presunut pod Vectra,... ci? ;)
別のブランド
OPEL ASTRA H SW 1.7 CDTI ENJOY - ex
OPEL CORSA C 1.2 COSMO - ex
OPEL CORSA B 1.0 CITY - ex
langdon2
Admin - Opelclub VIP člen
Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
Auto: Insignia

Príspevok od používateľa langdon2 »

bukelo napísal:len taka blba otazka.. to existoval signum bez prednych hmloviek ako vlajkova lod od oplu, hoc aj v najnizsej vybave? Sranda ... by som nepredpokladal...

iurai: potom clenenie omega, signum, insignia je nespravne.. signum treba presunut pod Vectra,... ci? ;)
Ano, Reb Baron taky ma....
Bez hmloviek, bez mult, volantu, bez vyhr. sedadiel....bez CIDu....bez kozenneho interieru...
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
red baron

bez tempomatu ... ( ten som síce už dorobil ) , vyhrievané sedačky budú pravdepodobne až na jar , možno cez leto .... hmlovky budu až si ich zoženiem ... síce našiel som ich na motoallegro.pl ... ale ako ich objednať ( bez reg sa to asi nedá ... ) .... a aj kryty som tam našiel ....
red baron

Ano, Red Baron taky ma....
Bez hmloviek, bez mult, volantu, bez vyhr. sedadiel....bez CIDu....bez kozenneho interieru... tempomatu ....

prvá seria Signumov bola tzv social edition .... veľmi chudobná výbava ...
langdon2

Ale stale lepsie ako nic.. :) A furt lepsie jak moja Astra.... :roll:
Opel Insignia 2,0Cdti
red baron

no hej ... a tvoja astra je ... velche baumjahr ?
langdon2

Moja MILO ? 1999 Od vyroby bola skoro Social...Az ja som jej troska prilial zivota......
Okrem el. prednych okien, el, vyhrievanych zrkadiel, centralu na DO s alarmom, radiom na CD a multif. volantom, prednych hmloviek nic nemala..vsetko som dorabal.... :wink:
A este aj budem.....
Opel Insignia 2,0Cdti
iurai

a naco su tie hmlovky ? vazne som uvazoval, ze ich vyrazim a nahradim originalnymi Opel zaslepkami.

nezavisle kurenie je iste lepsie.

a kozene sedadla su take studene v zime a horuce v lete. podobny nezmysel ako hmlovky
Napísať odpoveď

Návrat na "OMEGA, SIGNUM, INSIGNIA - ELEKTRO"