hmlovky na Signum
Moderátor: dulo
hmlovky na Signum
Ahojte
nevedel by mi niekto poradiť ako si dorobiť hmlovky na Signum ( r.v.2003 ) . kabelaž už mám .... panel spínačov je na ceste ....
zaujíma ma či sa to bude musieť povoliť v RJ ?
a kde má ( ak vôbec má ) relátko ?
nevedel by mi niekto poradiť ako si dorobiť hmlovky na Signum ( r.v.2003 ) . kabelaž už mám .... panel spínačov je na ceste ....
zaujíma ma či sa to bude musieť povoliť v RJ ?
a kde má ( ak vôbec má ) relátko ?
pozeral som ... viem za ten príspevok , ale je to tam tak dosť .... popletené .... napríklad ja mám origo kábeláž ( iba ten kus od konektora xe2 som doplnil o kábliky s koncovkov na hmlovky ... ale presne ako originál ... podľa šeme z TIS - u ) takže ja tam ťahať nové káble nemam potrebu , panel spínačov iba vymením .... )
preto som sa pýtal či sa to musí povoliť cez TECH 2 alebo sa bude dať aj cez OP_COM ....a kde mám dať rele ... lebo som nikde nenašiel údaj o tom ....
preto som sa pýtal či sa to musí povoliť cez TECH 2 alebo sa bude dať aj cez OP_COM ....a kde mám dať rele ... lebo som nikde nenašiel údaj o tom ....
kedze Vectra-C je to iste ako Signum, tak bude lepsie riesit to v jednej teme:red baron napísal:pozeral som ... viem za ten príspevok , ale je to tam tak dosť .... popletené .... napríklad ja mám origo kábeláž ( iba ten kus od konektora xe2 som doplnil o kábliky s koncovkov na hmlovky ... ale presne ako originál ... podľa šeme z TIS - u ) takže ja tam ťahať nové káble nemam potrebu , panel spínačov iba vymením .... )
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php? ... highlight=
tuto navrhujem zamknut
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
ja ti len odporucam, aby si diskusiu na tuto temu viedol v tej druhej teme.red baron napísal:ako myslíš .... ale ja to tak robiť NEBUDEM ako to popisuje tam ... prečo strihať a prespájať káble ked mám predprípravu ? ja som si ten kábel ( v dotičnom príspevku 1HK ) dorobil podľa šeme a mám to presne ako má biť .... mňa iba zaujíma či sa to má povoľovať v RJ cez op-com alebo tech 2 ...
lebo riesis identicky problem, a nie je dovod na to mat individualnu temu.
osobne sa domnievam, ze budes donuteny neurobit to originalnym sposobom
- tomas832
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 04 Okt 2009, 20:09
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: BA
- Kontaktovať používateľa:
tak co podarilo sa ti to poskladatred baron napísal:urobím to tak ako som si zamyslel .... alebo to neurobím vôbec ... ale niečo v štýle domáceho kutyla ... to sa mi vôbec neľúby ....
Vectra 2006 CARAVAN 1.9 CDTi 16V Sport Z19DTH -320Nm Common rail 2,,,predne ložisko,DPF, trysky z alfy romea pridalo to 12HP, sanie, termostat..:( auto ma 350 000 km..ale mam ju rad je to moja manzelka. dpf off pri 172400 a chip na 142kwa 410Nm.:)
- tomas832
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 04 Okt 2009, 20:09
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: BA
- Kontaktovať používateľa:
ja mam hmlovky kryty aj vypinac,,,len neviem ako to je s aktivovanim a s kabelatou...kabelaz si ako ,,odkial,, tahal?mal si uz nieco od vyroby pripravene?red baron napísal:nateraz nie ... nepodarilo sa mi zohnať hmlovky a kryty na ne ... vypínač namontovaný ... kábeláž dorobená ..... čakaju sa už iba hmlovky ....
Vectra 2006 CARAVAN 1.9 CDTi 16V Sport Z19DTH -320Nm Common rail 2,,,predne ložisko,DPF, trysky z alfy romea pridalo to 12HP, sanie, termostat..:( auto ma 350 000 km..ale mam ju rad je to moja manzelka. dpf off pri 172400 a chip na 142kwa 410Nm.:)
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Ano, Reb Baron taky ma....bukelo napísal:len taka blba otazka.. to existoval signum bez prednych hmloviek ako vlajkova lod od oplu, hoc aj v najnizsej vybave? Sranda ... by som nepredpokladal...
iurai: potom clenenie omega, signum, insignia je nespravne.. signum treba presunut pod Vectra,... ci?
Bez hmloviek, bez mult, volantu, bez vyhr. sedadiel....bez CIDu....bez kozenneho interieru...
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Moja MILO ? 1999 Od vyroby bola skoro Social...Az ja som jej troska prilial zivota......
Okrem el. prednych okien, el, vyhrievanych zrkadiel, centralu na DO s alarmom, radiom na CD a multif. volantom, prednych hmloviek nic nemala..vsetko som dorabal....
A este aj budem.....
Okrem el. prednych okien, el, vyhrievanych zrkadiel, centralu na DO s alarmom, radiom na CD a multif. volantom, prednych hmloviek nic nemala..vsetko som dorabal....
A este aj budem.....
Opel Insignia 2,0Cdti