Zdravim, idem kupovat nove zimne pneu, len v technickom mam zapisany len 1 rozmer 205/55 R16 91H, na jar si chcem nechat dopisat aj ostatne rozmery len problem je ze nasiel som si gumy co sa mi celkom pacia ale nemaju rychlostny index H ale T, rychlo nejazdim takze to nie je problem.
Mam motor 1,9 CDTI 88kW 120 koni, je to vectra C rok vyroby 2008
Nie je tu niekto z oplu, ktory by mi vedel povedat ake rozmery si tam mozem dat? nepotrebujem to oficialne len zoznam nejaky, aby som potom na jar nemal problem s tym ze budem mat zimne gumy, ktore vlastne nie su schvalene pre moj typ vozidla
diky za radu, ahoj
alternativne rozmery pneu
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Mar 2010, 21:29
- Auto: Vectra C
- 24petusko
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Dec 2009, 17:35
Re: alternativne rozmery pneu
ten rychlostny index moze byt problem v buducnosti...charliecko napísal:Zdravim, idem kupovat nove zimne pneu, len v technickom mam zapisany len 1 rozmer 205/55 R16 91H, na jar si chcem nechat dopisat aj ostatne rozmery len problem je ze nasiel som si gumy co sa mi celkom pacia ale nemaju rychlostny index H ale T, rychlo nejazdim takze to nie je problem.
Mam motor 1,9 CDTI 88kW 120 koni, je to vectra C rok vyroby 2008
Nie je tu niekto z oplu, ktory by mi vedel povedat ake rozmery si tam mozem dat? nepotrebujem to oficialne len zoznam nejaky, aby som potom na jar nemal problem s tym ze budem mat zimne gumy, ktore vlastne nie su schvalene pre moj typ vozidla
diky za radu, ahoj
ako jazdit na tom mozes, ale uvedom si ze ak niekedy dojde k poistnej udalosti a policia a poistovna zacnu skumat okolnosti, vyjde najavo ze si nemal auto v zodpovedajucom technickom stave a bude nesposobile, a vtedy mozu vinu hodit na teba a poistovna ti nezaplati ani cent
rychlostny index pneumatik ktore chces kupit je nizsi ako mas predpisany a to nie je pripustne... toto iste plati aj pre hmotnostny index
vyssi moze byt, ale nizsi nie
VeCe: '06, Z18XER, Black beauty OPC
Honda Legen( wait for it... )dary
Honda Legen( wait for it... )dary
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Mar 2010, 21:29