nedaju sa otvorit zadne dvere

Moderátori: dulo, buci_vectra

yogi46
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 19 Júl 2007, 11:23
Auto: !! Zmeň si model auta !!

nedaju sa otvorit zadne dvere

Príspevok od používateľa yogi46 »

zdravim vas, chcel by som sa spytat, ci by mi nevedel niekto poradit ako mam otvorit zadne dvere na vectre r.v.2001, ma to to dvojite zamykanie s alarmom. raz som nasiel tie dvere otvorene a ostatne boli zavrete, to bolo asi pred mesiacom, pohybal som s tymi kablami co idu do dveri, zamkli sa a vsetko doteraz bez chyby fungovalo....... predvcerom som otvoril auto a zadne dvere sa nedali nijako otvorit(rozobratie tapacirungu zvnutra auta, odpojenie tahiel a ani mechanicky rukou to nejde otvorit, rukou to akoze zamykam a odomykam, ale dvere nejdu otvorit...detska poistka to nieje...ked mate nejake typy sem s nimi budem vam vdacny..dik
Používateľov profilový obrázok
Joco1
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 09 Dec 2006, 01:02

Príspevok od používateľa Joco1 »

Caf.Mal som taký problém je to choroba oplov hlavne vectry ten centralny motorček ti odišiel akurat pri dvojitom uzamknutí a s tím tžko niečo podnikneš.Skus z ovladačkou neustale otvarat a zatvarat ono sa to trocha pohne a budeš vediet otvorit.
Opel Kadett 1,6i
Opel Astra 1,8i
Opel Omega 2,5tds
Opel Vectra B 1,8 16v
Opel Vectra B 2,0 16v
Opel Vectra B 1,7 TD
Opel Vectra B Caravan 2.0 16v CDX
Opel Vectra B 1.6i
Jakub-ko
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 06 Nov 2006, 11:42

Príspevok od používateľa Jakub-ko »

ak toto co pise joco 1 nepomoze tak uz len rukou nasmatrat tiahlo od motorceka na zamok a odistit zamok pojde to aj ak si mal zamk. dvakrat
OPEL VECTRA CARAVAN X 16 XEL
Používateľov profilový obrázok
scorpi4
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 22:27

Príspevok od používateľa scorpi4 »

nemam este skusenosti s oplom,mam ho kratko,ale pokial viem,je ten zamok na dvakrat zamknuty u viacerych typov aut a na renault safrane je to podobne..mal som tento problem,rozobral som tapacir,prestriekal kontoxom a ostatne wd ckom a s dialkovym som luskal,kym sa to nerozchodilo..bud tam mas skrizene tiahlo,alebo taseknute vo vnutri a v servise Ti urobia to iste za styri litre..alebo daju navrh na vymenu motorceka...
1.Opel Vectra 2,2 DTi Sport GTI hatschback(2004)
2.VW Golf III Cabrio 1,6 i (1997)
3.VW Sharan 1,9 TDi (2001)
4.BMW 5 3,0 TDi Commonrail (2003)
5.Audi A6 1,9 TDi navi+ (2001) /ex/
pepeho

Príspevok od používateľa pepeho »

mne sa stalo uplne to iste.. otvoril som to tak ze som asi hodinu vkuse otvaral a zatvaral auto az sa mi raz otvoril aj zamok. par krat som musel medzitym aj naprogramovat dialkove lebo vypovedalo sluzbu :( ale odporucam ti to robit az ked budes mat novy zamok aby si ho mohol hned vymenit. ja som ho zohnal za 1500sk z netu....
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - INTERIÉR/EXTERIÉR"