nedaju sa otvorit zadne dvere
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Júl 2007, 11:23
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
nedaju sa otvorit zadne dvere
zdravim vas, chcel by som sa spytat, ci by mi nevedel niekto poradit ako mam otvorit zadne dvere na vectre r.v.2001, ma to to dvojite zamykanie s alarmom. raz som nasiel tie dvere otvorene a ostatne boli zavrete, to bolo asi pred mesiacom, pohybal som s tymi kablami co idu do dveri, zamkli sa a vsetko doteraz bez chyby fungovalo....... predvcerom som otvoril auto a zadne dvere sa nedali nijako otvorit(rozobratie tapacirungu zvnutra auta, odpojenie tahiel a ani mechanicky rukou to nejde otvorit, rukou to akoze zamykam a odomykam, ale dvere nejdu otvorit...detska poistka to nieje...ked mate nejake typy sem s nimi budem vam vdacny..dik
- Joco1
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Dec 2006, 01:02
Caf.Mal som taký problém je to choroba oplov hlavne vectry ten centralny motorček ti odišiel akurat pri dvojitom uzamknutí a s tím tžko niečo podnikneš.Skus z ovladačkou neustale otvarat a zatvarat ono sa to trocha pohne a budeš vediet otvorit.
Opel Kadett 1,6i
Opel Astra 1,8i
Opel Omega 2,5tds
Opel Vectra B 1,8 16v
Opel Vectra B 2,0 16v
Opel Vectra B 1,7 TD
Opel Vectra B Caravan 2.0 16v CDX
Opel Vectra B 1.6i
Opel Astra 1,8i
Opel Omega 2,5tds
Opel Vectra B 1,8 16v
Opel Vectra B 2,0 16v
Opel Vectra B 1,7 TD
Opel Vectra B Caravan 2.0 16v CDX
Opel Vectra B 1.6i
- scorpi4
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 22:27
nemam este skusenosti s oplom,mam ho kratko,ale pokial viem,je ten zamok na dvakrat zamknuty u viacerych typov aut a na renault safrane je to podobne..mal som tento problem,rozobral som tapacir,prestriekal kontoxom a ostatne wd ckom a s dialkovym som luskal,kym sa to nerozchodilo..bud tam mas skrizene tiahlo,alebo taseknute vo vnutri a v servise Ti urobia to iste za styri litre..alebo daju navrh na vymenu motorceka...
1.Opel Vectra 2,2 DTi Sport GTI hatschback(2004)
2.VW Golf III Cabrio 1,6 i (1997)
3.VW Sharan 1,9 TDi (2001)
4.BMW 5 3,0 TDi Commonrail (2003)
5.Audi A6 1,9 TDi navi+ (2001) /ex/
2.VW Golf III Cabrio 1,6 i (1997)
3.VW Sharan 1,9 TDi (2001)
4.BMW 5 3,0 TDi Commonrail (2003)
5.Audi A6 1,9 TDi navi+ (2001) /ex/
mne sa stalo uplne to iste.. otvoril som to tak ze som asi hodinu vkuse otvaral a zatvaral auto az sa mi raz otvoril aj zamok. par krat som musel medzitym aj naprogramovat dialkove lebo vypovedalo sluzbu
ale odporucam ti to robit az ked budes mat novy zamok aby si ho mohol hned vymenit. ja som ho zohnal za 1500sk z netu....