Dezinfekcia klímy
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
iurai
a co pomohlo ? alebo chodis peso ?MajklNajt napísal:Takze nepomohol ani Ajatin. Tieto dni zacalo prsat, von je vlhko a v aute zas smrad :evil:
Sa naseriem, zapcham odtok skrine kurenia a nalejem tam za vedro sava.
Nema niekto foto tej skirne? Chcem vidiet ako to vyzera, ked je to demontovane z auta..
- momo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Sep 2010, 21:29
- Auto: Astra G
- Bydlisko alt: Lehnice
Ja som kúpil vo Forstinger spray na dezinfekciu,ten sa nechá pri zapnutej klíme ,uzavretom okruhu,a ventilácií naplno,na podlahe zadných sedadiel kím syčí v interieri,asi 15min potom vyvetrať ,maximalna spokojnosť.
Stál 17€ -nemecký výrobca
Stál 17€ -nemecký výrobca
*Autodetailing pre Váš Opel- revitalizácia a korekcia laku karosérií a intriérov*
---------------------------------------------------------------------------------------------
Mein leben autos
Corsa D 1,2 16V grasshopper green
Astra H 1,6 16V STW ultra blu metalic -ex
Astra G OPC 1 style
---------------------------------------------------------------------------------------------
Mein leben autos
Corsa D 1,2 16V grasshopper green
Astra H 1,6 16V STW ultra blu metalic -ex
Astra G OPC 1 style
- jojo22
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Feb 2011, 18:46
- Auto: Astra H
Smrad astra H pouzitie Ajatin
Jak ja mam astru H. Tiež mi vadil smrad hlavne pri vypnutej klime. Tak som bol kúpiť Ajatin aj s rozprašovačom. Stal 2 EUR, co je super cena. 
Nevedel som presne, kde to nastriekat, tak som vytiahol (tipujem) peľovy filter a cely ten priestor som vystriekal
Potom som nastriekal aj do tohoto zariadenia cez mriežku
Z hora to vyzeralo pri vypnutom vetraní takto
Ked som zapol vetranie, tak nezaostrilo tu mriezkovanu časť, teda usudzujem, ze sa zacala tocit a ze je to nejaka vrtula Samozrejme som dal vetranie na plno. Pouzil som cca jednu tretinu flaše. !!!Bacha, nerobte to ak nemate pristup k nabijačke baterie. Ja som nechal ventilator ist cca 15 minut naplno a vybilo mi to tak bateriu, ze som sa s autom uz nepohol. Pravda je, ze uz som mal slabu baterku aj pred tym.
Dufam, ze som niekomu pomohol a cakam aj vase nazory, ci som sprejoval na tie spravne miesta. Dik ahojte

Nevedel som presne, kde to nastriekat, tak som vytiahol (tipujem) peľovy filter a cely ten priestor som vystriekal

Potom som nastriekal aj do tohoto zariadenia cez mriežku

Z hora to vyzeralo pri vypnutom vetraní takto

Ked som zapol vetranie, tak nezaostrilo tu mriezkovanu časť, teda usudzujem, ze sa zacala tocit a ze je to nejaka vrtula Samozrejme som dal vetranie na plno. Pouzil som cca jednu tretinu flaše. !!!Bacha, nerobte to ak nemate pristup k nabijačke baterie. Ja som nechal ventilator ist cca 15 minut naplno a vybilo mi to tak bateriu, ze som sa s autom uz nepohol. Pravda je, ze uz som mal slabu baterku aj pred tym.
Dufam, ze som niekomu pomohol a cakam aj vase nazory, ci som sprejoval na tie spravne miesta. Dik ahojte
- swabel
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jún 2007, 10:44
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Levoča
- Kontaktovať používateľa:
Ja som minuly rok pouzil taktiez tu "bombu" v spreji, ktora sa polozi na podlahu a pri vnutornom okruhu sa cela vystrieka. Max. spokojnost...
VETCTRA C kombi, Z19DTH, AT (2007), KATAÓG DIELOV EPC
Diagnostika GM MDI, OP-COM, aktivácia pal. PC* SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, 0915850900
http://www.opel-shop.sk
Diagnostika GM MDI, OP-COM, aktivácia pal. PC* SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, 0915850900
http://www.opel-shop.sk
-
iurai
ten ajatin treba nechat posobit.
na nejake dlhe vetranie si nepamatam, ze by bolo potrebne, ale preco nie.
ten predriedeny roztok je trocha slaby a ta rozstrekovacia flasa trocha velka. tam potom zalezi od typu auta, ze nakolko sa tym podari trafit na tie spravne plochy v kureni.
rozmyslam nad nejakym patentom s rozprasovacom na konci ohybnej hadicky
na nejake dlhe vetranie si nepamatam, ze by bolo potrebne, ale preco nie.
ten predriedeny roztok je trocha slaby a ta rozstrekovacia flasa trocha velka. tam potom zalezi od typu auta, ze nakolko sa tym podari trafit na tie spravne plochy v kureni.
rozmyslam nad nejakym patentom s rozprasovacom na konci ohybnej hadicky
-
iurai
- MajklNajt
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Júl 2009, 15:31
- Auto: Vectra B
Ja som bol nakoniec tiez na ozonovej kure, mas pravdu vycistilo to, ale nie uplne a to nehovorim este o nemocnicnom zapachu dezinfekcie touto metodou.
Ja v aute nepouzivam vonavky a podobne, takze som si zvykol, ale ked zoberiem cudzieho cloveka, tak hned mi hovori, ze tam mam ako v lekarni. Bol som tam asi pred tromi mesiacmi.
Je to zaujimave teda. Asi mi zdochol potkan vo vyparniku..
Ja v aute nepouzivam vonavky a podobne, takze som si zvykol, ale ked zoberiem cudzieho cloveka, tak hned mi hovori, ze tam mam ako v lekarni. Bol som tam asi pred tromi mesiacmi.
Je to zaujimave teda. Asi mi zdochol potkan vo vyparniku..
Opel Vectra 2.0 DTi
r.v. 2000 edition, sedan
r.v. 2000 edition, sedan
-
exploit
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Nov 2011, 12:52
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
to: iurai : som registrovany na par forach a pokial viem pomoct s klimou preco nie. Inac som z Ke ale robim pre cele vychodne slovensko. Co sa tyka ceny tak od 20e podla stavu a auta.
Este k tomu nemocnicnemu zapachu,neviem kde a akym strojom to robili ale ozon ja som nic take nezaznamenal mozno mal slaby stroj...
Este k tomu nemocnicnemu zapachu,neviem kde a akym strojom to robili ale ozon ja som nic take nezaznamenal mozno mal slaby stroj...