dorabanie tempomatu - elektricke upravy
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
theruck
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Jún 2009, 21:33
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
ahojte
mam 1997 vectra B 2.0 DI 16v (X20DTL) a optimisticky som si kupil packu (drahu jak svina lebo som to chcel stihnut pred dovolenkou)
4 pin konektor za volantom ale nemam tak isto konektor na spojkovy prepinac som nenasiel.
vie niekto poradit ci to vobec bude fungovat a odkial dotiahnut kabelaz ked tam original nieje? plyn mam elektronicky
mam 1997 vectra B 2.0 DI 16v (X20DTL) a optimisticky som si kupil packu (drahu jak svina lebo som to chcel stihnut pred dovolenkou)
4 pin konektor za volantom ale nemam tak isto konektor na spojkovy prepinac som nenasiel.
vie niekto poradit ci to vobec bude fungovat a odkial dotiahnut kabelaz ked tam original nieje? plyn mam elektronicky
-
iurai
-
iurai
-
theruck
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Jún 2009, 21:33
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
tak som to dneska natahol. bolo to dost prace v tom teple ale funguje to. len sa mi zda ze funkcia spomalovania funguje nejak divne.
ked drzim tlacitko na spomalenie tak spomaluje ale ked ho pustim tak zase zrychli na povodnu hodnotu. tak to ma fungovat?
inak ten cerveny kabel som dal tiez na pristrojovku na pin 6 (cerveny kabel) a 3 kable som potahol cez lavu stranu tam bol taky spunt a dira tak som to dal tade a vyslo to pekne v lavo nad spojku uplne bez problemov a potom som to uz iba potahol pod volant. vcelku jednoducha vec mal som to hotove asi za 3-4 hodiny
. letoval som to na ten X7 konektor v lavo tak jak mi poradil iurai. na X7 konektore som mal konektory prazdne neboli tam vobec svorky boli v tych dierkach take cervene spuntiky ktore som vytlacil von a zo stareho konektora od kamosa som vylamal original svorky a pekne tam sadli ako original. zo svoriek som nechal trcat asi 7 cm kablu na ktore som to potom letoval. keby nekdo chcel tak to mozem este nafotit. diky iurai
ked drzim tlacitko na spomalenie tak spomaluje ale ked ho pustim tak zase zrychli na povodnu hodnotu. tak to ma fungovat?
inak ten cerveny kabel som dal tiez na pristrojovku na pin 6 (cerveny kabel) a 3 kable som potahol cez lavu stranu tam bol taky spunt a dira tak som to dal tade a vyslo to pekne v lavo nad spojku uplne bez problemov a potom som to uz iba potahol pod volant. vcelku jednoducha vec mal som to hotove asi za 3-4 hodiny
-
iurai
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Zrychluje to preto tak rychlo, bo skrtiacu klapku otvori na max.
Som to pozeral, ze ked pridavam na packe, pedal mi uuuplne padne na podlahu.
Boha, bez tempomatu by som uz auto ani nechcel.Bez neho uz ani po meste nejazdim.
Som to pozeral, ze ked pridavam na packe, pedal mi uuuplne padne na podlahu.
Boha, bez tempomatu by som uz auto ani nechcel.Bez neho uz ani po meste nejazdim.
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Ahoj, jedine v Opli....Spojkovy spinac sa ako druho vyroba nepredava.Luisile napísal:Ahojte potrebujem kupit na VeBe spojkovy spinač ten biely. pozeral som autokelly a podobne ale nenašiel som. možete mi poradit kde by som ho kupil? dik za odpoved
Na Xkovy motor je cena okolo 30€
Opel Insignia 2,0Cdti
-
kiski
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Aug 2010, 19:44
- Auto: Astra G
Chlapi, je to už síce starší odkaz, ale predsa - nemá to niekto stiahnuté? Lebo Rapid píše, že súbor už neexistuje... Celkom by so bodlo. Dík.marek1512 napísal:Britský mesačník Total Vauxhall sa tejto téme venoval. Práve som to zoskenoval, takže dúfam že to niekomu pomôže... Ja osobne sa na to chystám tiež, ale až po svadbe...
http://rapidshare.com/files/233671203/tempomat.pdf
Astra G´00, X20XEV, 3dv., Sport - môj milaaaašek
-
miso23
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Apr 2011, 18:38
- Auto: Vectra B
- Bydlisko alt: tyzden BA
Konektor som nasiel no nebol iba zaslepeny ako tu pisal kolega od ktoreho mam pozicanu foto, ale zo zaslepky vedu 3 kable ako je to naznacene na foto. Vie niekto poradit co to je?
Je to Vectra B X20DTL r.v.1997
http://miso23.rajce.idnes.cz/nastenka#tempomat.jpg
Dakujem
Je to Vectra B X20DTL r.v.1997
http://miso23.rajce.idnes.cz/nastenka#tempomat.jpg
Dakujem
Vectra B, 2.0 DI, 1998
Alfa 156, 2.4 JTD, 2001
Alfa 156, 2.4 JTD, 2001
-
miso23
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Apr 2011, 18:38
- Auto: Vectra B
- Bydlisko alt: tyzden BA
Tie kable sa vracaju do zvazku a su hnede, respektive bielo hnede.
Nemohlo by to byt spojene s TID pocitacom?
Ale nejde mi do hlavy ze by boli dva rovnake konektory na jednom mieste a jeden by bol na tempomat a druhy na palubny pocitac (co by znamenalo ze mne chyba konektor na tempomat a budem musiet tahat).
Farby na 4pin konektore sedia s tempomatovymi, podla fotiek z webu, kde boli fotene konektory tych co uz maju tempomat.
Ja by som skusil packu len ju musim najskor kupit, chcem kupit tuto http://www.depoauto.sk/product_info.php ... s_id/17668 hadam bude pasovat
Nemohlo by to byt spojene s TID pocitacom?
Ale nejde mi do hlavy ze by boli dva rovnake konektory na jednom mieste a jeden by bol na tempomat a druhy na palubny pocitac (co by znamenalo ze mne chyba konektor na tempomat a budem musiet tahat).
Farby na 4pin konektore sedia s tempomatovymi, podla fotiek z webu, kde boli fotene konektory tych co uz maju tempomat.
Ja by som skusil packu len ju musim najskor kupit, chcem kupit tuto http://www.depoauto.sk/product_info.php ... s_id/17668 hadam bude pasovat
Vectra B, 2.0 DI, 1998
Alfa 156, 2.4 JTD, 2001
Alfa 156, 2.4 JTD, 2001