otrasny start za studena
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Vectra B Caravan 2,2DTI
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Jan 2013, 20:58
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
-
pegassnk1
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 27 Feb 2011, 12:10
- Auto: Vectra B
Re:
ja som ho nezhanal mne to spravili v servise a odkial ho mali oni netusim...Vectra B Caravan 2,2DTI napísal:kde si zohnal ten plastovy kryt na palivovy filter? ja som to zhanal a zohnal som len priamo v opli hlinikovy 75E a to sa mi zda prehnana cena....pegassnk1 napísal:tento problem som mal aj ja baterka nova,zhavice, palivovy filter, starter repasovany a auto nie a nie nastartovat v zime, a ked sa mi to konecne podarilo, auto potom zohriate startovalo cely den bezproblemov, cez noc zase nafta spadla a rano opät muky... trapil som sa vyse 2 rokov a problem bol nakoniec uplne banalny zavzdusneny palivovy system....vymenene hadicky zo vstrek. cerpadla do palivoveho filtra a vymeneny plastovy kryt palivoveho filtra a auto startuje na prvy brnk a ked riadne prituhne na dva try brnky =D......len nerozumiem preco to robilo iba v zime a nie v lete predsa ked je tam netesnost tak je jedno ci je zima alebo teplo nie??? niesom ziadny mechanik ale toto mi nejde do hlavy, ale uz je to jedno auto chvalabohu startuje....