mám menší problém na mojom Opli Astra 1.3 CDTi, keď otváram dvere na diaľkové ovládanie tak zadne ľavé dvere sa mi nechcú zatvoriť, musím ich manuálne zatvoriť. Keď zatváram dvere to isté mi spraví, že sa nezatvoria, no aby som ich zatvoril tak musím použiť na prístrojovej doske uzamknutie/otvorenie dverí aby mi zámok na zadných dverí zamkol, minimálne 2x musím tak spraviť aby mi to zamklo. A ako ich zamknem a potom sa ich opäť snažím otvoriť tak sa otvoria a hneď zatvoria, alebo niekedy robí tak, že ostatné dvere sa zatvoria a tieto jedny zadné sú otvorené (počuť, že nezapadne zámok) a keď ich otvorím, otvoria sa všetky dvere - to nemalo byť náhodou u predných šoférových dverách(:?:). Priatelia a teraz pozor, aby toho nebolo málo, tak sa mi deje aj toto, nechce mi hrať rádio ale keď pár krát (2x stačí) stlačím spomenuté tlačítko na palubnej doske uzamknutie/otvorenie dverí, rádio začne hrať, je toto možné :!: :?:
Nemôže to byť napríklad v nejakej poistke (poistky som ešte nepozeral), podľa opičie štvorchmatu mi žiadnu poruchu neukazuje, tak čím to potom je. Vopred vám ďakujem za rady či pomoc. Mám už z toho hlavu v smútku