sportovy vyfuk-v TP alebo nie?
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Lubec
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 17 Aug 2010, 21:54
- Auto: Iná značka
Tak nech sa nemontuju, do coho sa nerozumeju nee? Ja tiez nejdem chyrurgovi ukazovat, ako spravne sit.
Nech si pekne skontroluju lekarnicku, ci mi svietia smerovky. A dovidenia.
Nech si pekne skontroluju lekarnicku, ci mi svietia smerovky. A dovidenia.
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 27 Jan 2013, 18:44
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
zdravim
cem sa spytat, ci ma budu buzerovat policajti, ak si cem dat na svoje auto tento tlmic, bohuzial nema homologizaciu .. cem to hlavne kvoli zvuku
http://www.sportovniautodoplnky.cz/spor ... kcni-cena/
cem sa spytat, ci ma budu buzerovat policajti, ak si cem dat na svoje auto tento tlmic, bohuzial nema homologizaciu .. cem to hlavne kvoli zvuku
http://www.sportovniautodoplnky.cz/spor ... kcni-cena/
Opel Zafira A r.v. 2000 _ 2.2 i 108kw
- lubo.rix
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 31 Aug 2012, 13:57
- Auto: Iná značka
u mna len vidno ze je sportovy vyfuk, ale nepocut nic, len jemne brumenie na volnobehu a pri jazde v interieri tiez viac basov, ale tichucko, je to sportovy vyfuk s tlmicom nie len rura, a zvysok je tiez ako ma byt, stredovy som menil tak v poho.
Myslim, ze v TV nevedeli ani o com hovorili, lebo keby hej tak da doplnujucu otazku na otazku a nie taku odpoved, nie je sport vyfuk ako sport vyfuk. Presne tak ako ste spominali, ci len koncovka alebo komplet, ale to uz nespomenuli, tak preto som doplnil ze nemali paru wocogo
Myslim, ze v TV nevedeli ani o com hovorili, lebo keby hej tak da doplnujucu otazku na otazku a nie taku odpoved, nie je sport vyfuk ako sport vyfuk. Presne tak ako ste spominali, ci len koncovka alebo komplet, ale to uz nespomenuli, tak preto som doplnil ze nemali paru wocogo
ѴЄƇϯƦȺ Ƀ