asi skrat
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Jún 2012, 10:32
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
asi skrat
Zdravim chlapi. Mam problem zo svojou astrou H 1,7 cdti rok 2008. Bol som tyzden prec a auto stalo na dvore. Ked som sa teraz vratil tak som normalne odomkol a ked som sa pokusil nastartovat tak len blikli kontrolky a nic....starter ani necvakol a zacali blikat smerovky ale vonku nebkikali, blikal palubny pocitac, auto nejde ani zanknu a v nutri blika interierove svetlo.....myslite ze diagnostika povie nieco??
- bukelo
- Moderátor
- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
Skuseny autoelektrikar by ju mal vediet premerat. Existuju aj testery pre autobaterie, kde ti ukaze v akej je kondicii. Kludne sa moze stat, ze bateria je dobra, len ti ju za ten tyzden, co auto stalo, nieco "vycucalo". To by aj naznacovalo tvoje potvrdenie, ze ked si ju dobil, bolo to potom OK. Takze premerat aj aky je odber, ked auto stoji a vsetko je "zdanlivo" povypinane.
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 13 Jan 2008, 15:44
- Auto: Nemám auto
Kazdopadne neni na to auto teraz spolahnutie na 100% , ako pisu chlapi treba to premerat , skontroluj ci v kufri nesvieti svetlo cez zadne sedacky , ja som si onoho casu daval testovat bateriu nakolko som mal podobny problem a test ukazal ,ze je ok ale problem stale pretrvaval az kym som nekupil od znameho za super cenu inu a bolo po probleme , ideal je keby bola zla a po reklamacii by dostal novu.
Vectra Caravan 3,0 cdti - ex
2x Vectra B 1x - 2,0 dti , 2x - 2,2 dti - ex
2x Vectra B 1x - 2,0 dti , 2x - 2,2 dti - ex
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Jún 2012, 10:32
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Chalani moj postup bude asi takyto. Mam dohodnutu navstevu v opli aby mi tam znami tak lepsie osacoval tu elektriku. Ked auto bude ok tak pojdem reklamovat bateriu. Auto som pokukal krizom krazom a nic v aute nesvieti. Ale ja si myslim ze najskor to bude nieco v aute. Lebo bateria sa len tak za 5 dni nevybije...co vy na to???