Corsa 1,0 Kontrolka systemu riadenia emisii
-
Tom_85
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Okt 2012, 09:12
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Corsa 1,0 Kontrolka systemu riadenia emisii
Zdravim mam problem ze mi sviety stale po nastartovani.
A chcem sa spytat ze co moze byt za problem a kolko by ma to stalo v servise oprava...
Rano ako som siel do roboty tak z 4 som preradil na 3 a normalne skapal motor a rosvietila sa kontrolka auticko z klucom Kontrolka systemu riadenia..
A chcem sa spytat ze co moze byt za problem a kolko by ma to stalo v servise oprava...
Rano ako som siel do roboty tak z 4 som preradil na 3 a normalne skapal motor a rosvietila sa kontrolka auticko z klucom Kontrolka systemu riadenia..
-
iurai
u niektorych modelov funguje vypis kodov cez pedale, vyskusaj si to.
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=3263
a ked prezradis, ze odkial si, mozno sa najde niekto z tvojho okolia,
kto ti vycita chybove kody, alebo mozno aj nieco viac zisti
a este jedno - kym nevies, aky je problem, tak s tym prilis nejazdi.
najma ak auto zle taha a smrdi z vyfuku benzin
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=3263
a ked prezradis, ze odkial si, mozno sa najde niekto z tvojho okolia,
kto ti vycita chybove kody, alebo mozno aj nieco viac zisti
a este jedno - kym nevies, aky je problem, tak s tym prilis nejazdi.
najma ak auto zle taha a smrdi z vyfuku benzin
-
Tom_85
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Okt 2012, 09:12
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
No len som zvedavi dokedy... Ale pred navodom som skusal trocha otacky navolnobeh.. Vytlacit ze ci nahodou vyfuk nieja niecim uspaty alebo filter... No ved hodit to potom na diagnostiku a co bude...
Edit:
No preradnenie z 5 na 4 pri spomaleny mi normalne zhasol motor a vyskocilo hnet kontrolka Auticko z klucikom... a po vypnuty a zapnuty motora sa zobrazila opatovna kontrolka a uz aj z autickom ale ked som vypol znova pocka cca par sekund nastartova tak auticko uz zhaslo ostalo len kontrolka ako rano..
Edit:
No preradnenie z 5 na 4 pri spomaleny mi normalne zhasol motor a vyskocilo hnet kontrolka Auticko z klucikom... a po vypnuty a zapnuty motora sa zobrazila opatovna kontrolka a uz aj z autickom ale ked som vypol znova pocka cca par sekund nastartova tak auticko uz zhaslo ostalo len kontrolka ako rano..