Nefunkcne zamknutie-zadne dvere Astra H
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
franky
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Okt 2009, 14:51
- Auto: Astra H
- Bydlisko alt: Spišska Nová Ves
- Kontaktovať používateľa:
Nefunkcne zamknutie-zadne dvere Astra H
Nefunguje mi zamknutie zadnych dveri, pri potiahnuti klucky sa cele auto centralom odomkne. Poradte, co s tym... Som s autom v BA. Dik
Astra 1.7 DTL 59kW +nejake kone naviac od Profituningu :o), r.2004
- buci_vectra
- Moderátor

- Dátum registrácie: 21 Apr 2009, 00:41
- Auto: Vectra B
Vies ich rucne zamknut a skusit odomknut centralom?
Ide o to skusit, ci ide motorcek centralu, alebo ci ho aspon pocut.
Ked nie, tak treba skontrolovat kablovacku k dveram a vo dverach, najma ten prechod medzi stlpikom a dverami (husi krk).
Potom skontrolovat motorcek ci je funkcny a nakoniec uz zostane snad len rozobrat zamok. Ktovie ci v nom tiez niesu mikrospinace na polohu zamku...
Ide o to skusit, ci ide motorcek centralu, alebo ci ho aspon pocut.
Ked nie, tak treba skontrolovat kablovacku k dveram a vo dverach, najma ten prechod medzi stlpikom a dverami (husi krk).
Potom skontrolovat motorcek ci je funkcny a nakoniec uz zostane snad len rozobrat zamok. Ktovie ci v nom tiez niesu mikrospinace na polohu zamku...
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová 
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
-
pernik
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Jún 2011, 15:46
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
nejdu otvorit dvere
ako to nakoniec dopadlo?
mne sa stalo to iste, akurat moj opravar, co mi meni gumy a olej povedal, ze to nevie opravit a tak mi aspon nejako zablokoval otvaranie lavych zadnych dveri z vonka kluckou, aby som mohol ist aspon do roboty.
Lenze ako napotvoru som sa s tym este doma hral a zatocil som detsku poistku....
teraz mam dvere zatvorene a nejdu uz otvorit vobec
daju sa otvorit takto zablokovane dvere?
alebo viete mi niekto s tym pomoct? som z okresu MA
mne sa stalo to iste, akurat moj opravar, co mi meni gumy a olej povedal, ze to nevie opravit a tak mi aspon nejako zablokoval otvaranie lavych zadnych dveri z vonka kluckou, aby som mohol ist aspon do roboty.
Lenze ako napotvoru som sa s tym este doma hral a zatocil som detsku poistku....
teraz mam dvere zatvorene a nejdu uz otvorit vobec
daju sa otvorit takto zablokovane dvere?
alebo viete mi niekto s tym pomoct? som z okresu MA
-
pernik
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Jún 2011, 15:46
nejdu otvorit dvere
ja som nemal problem dvere zatvorit ale prave otvorit, lebo detska poistka zapnuta a tiahlo z vonkajsej klucky odpojene, takze sa nedali otvorit ani zvonku ani zvnutra...
uz som si to opravil, odkrutil som skrutky v klucke a v rukadle dveri, odpojil klucku na okno a podarilo sa mi hore podobrat plastove calunenie (takym plastovym skrutkovacom) a podvihnut ho a vyskocilo zo zapadiek hore pri skle, takze som calunenie "odlacil" zvrchu od dveri, odlepil foliu a strcil ruku do dveri a otvoril dvere. Potom som okrutil aj poslednu skrutku na caluneni (spodnu) a dal calunenie prec, vykrutil reproduktor, a odpojil konektor dolu vo dverach. Je tam taka gumena harmonikova hadica a v nej 6 kablikov. 4 boli rozseknute... kabiky som nadpojil (musel som este odchylit calunenie prahu dveri pri stlpiku aby som ten zvazok lepsie spristupnil, lebo tych 6 kablikov vychadza ako odbocka z velkeho zvazku kablov co ide spredu do zadu v lavom prahu) a hop, zamok zacal fungovat... ale keby som nemal pozicanu knizku "jak na to", tak by som to nevedel asi sam rozobrat
uz som si to opravil, odkrutil som skrutky v klucke a v rukadle dveri, odpojil klucku na okno a podarilo sa mi hore podobrat plastove calunenie (takym plastovym skrutkovacom) a podvihnut ho a vyskocilo zo zapadiek hore pri skle, takze som calunenie "odlacil" zvrchu od dveri, odlepil foliu a strcil ruku do dveri a otvoril dvere. Potom som okrutil aj poslednu skrutku na caluneni (spodnu) a dal calunenie prec, vykrutil reproduktor, a odpojil konektor dolu vo dverach. Je tam taka gumena harmonikova hadica a v nej 6 kablikov. 4 boli rozseknute... kabiky som nadpojil (musel som este odchylit calunenie prahu dveri pri stlpiku aby som ten zvazok lepsie spristupnil, lebo tych 6 kablikov vychadza ako odbocka z velkeho zvazku kablov co ide spredu do zadu v lavom prahu) a hop, zamok zacal fungovat... ale keby som nemal pozicanu knizku "jak na to", tak by som to nevedel asi sam rozobrat
-
pivat
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Sep 2012, 08:23
Mám podobný problém. Zamykal jsem dveře a místo obvyklého zvuku se ozval takový divný. Zkontroloval jsem dveře a zadní nebyly zamknuté, zkusil jsem to ještě 2x a pak jsem vyměnil klíček. No a bylo po srandě. Pravé zadní dveře už jsem neotevřel, jak to budu mít, tak se ozvu, ale myslím, že je lanko nebo drát v háji...