zatekanie na strane vodiča
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 03 Nov 2010, 14:00
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
zatekanie na strane vodiča
Má niekto skúsenosť so zatekaním na nohy v oblasti vodiča? Kde začať hladať miesto problému? Zdedil som corsu c a rád by som ju dal do perfektného stavu.
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 15 Aug 2008, 09:20
- Auto: Astra J
- Kontaktovať používateľa:
skus vymenit kabinovy filter mozno ho mas zle zalozeny, alebo ti potom tecie cez celne sklo - upchaty kanalik , alebo mas dieru v blatniku a kanalik vyvadza vodu rovno pod blatnik, ale najskor to bude ten filter nakolko sa to stalo aj mne
Opel Astra F 1.4
44 kW 60 koni
r.v. 2000
Opel Astra J
103kw
r.v. 2014
44 kW 60 koni
r.v. 2000
Opel Astra J
103kw
r.v. 2014
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 30 Jún 2011, 08:38
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
pozeral som všade... stačí keď umývam auto a hneď mám mokré sedadlo za spolujazdcom a mám pocit že to vlhko saje zospodu. Nikde som nenašiel mokré. A mám ešte jeden problém: keď prší a jazdím tak mám vlhký celý kufor. Neviem odkiaľ sa tam môže dostať voda? Pod rezervou je diera, ale pochybujem že až odtiaľ by sa voda dostala a zamočila by mi celý kufor.
Ak ste mali niekto podobný problém, rád si nechám poradiť.
Dik
Ak ste mali niekto podobný problém, rád si nechám poradiť.
Dik
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 05 Máj 2008, 22:26
- Auto: Viac Oplov
- Bydlisko alt: 48°47´/21°52´
- Kontaktovať používateľa:
Ja mám ten istý problém a keď som rozobral to púzdro relátiek a konektorov tak je pekne vidieť až do kabíny a od odspodu keď som tam dal ruku, začala tiecť voda dole rukou. Pred tým to vyzeralo ako keby po lanku na otváranie kapoty. To tesnenie bolo asi na tretine toho krytu poškodené. Ako ste to riešili s opravou? Dá sa kúpiť to tesnenie, alebo len dat namiesto tesnenia do tej drážky silikón?
Skoda Forman 1,3 50kW BMM r.v. 1993 - modry - EX
Opel Vectra Caravan 2,0 16V DTi r.v.2001 - strieborna metaliza - EX
Opel Corsa C 1,0 12V r.v.2004
Opel Meriva 1.4 16V r.v. 2008
Opel Zafira Tourer 2.0 - 2012
Opel Vectra Caravan 2,0 16V DTi r.v.2001 - strieborna metaliza - EX
Opel Corsa C 1,0 12V r.v.2004
Opel Meriva 1.4 16V r.v. 2008
Opel Zafira Tourer 2.0 - 2012
- bukelo
- Moderátor
- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
Nie, samotne tesnenie sa kupit neda.
vid: http://opeloem.com/opel/corsa_c_2001_/e ... tings.html
Skus ten silikon (ale nezalep si ju tak, ze sa v buducnosti k relatkam uz nedostanes ), ak nepomoze, tak jedine vymenit relatkovu skrinku ... je vsak ale draha, teda za kus plastu cca 57€ spodny diel, a 47€ horny plast je dost ... ale ked musis, tak musis.
vid: http://opeloem.com/opel/corsa_c_2001_/e ... tings.html
Skus ten silikon (ale nezalep si ju tak, ze sa v buducnosti k relatkam uz nedostanes ), ak nepomoze, tak jedine vymenit relatkovu skrinku ... je vsak ale draha, teda za kus plastu cca 57€ spodny diel, a 47€ horny plast je dost ... ale ked musis, tak musis.
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 01 Feb 2011, 14:22
- Auto: Corsa C
- Bydlisko alt: Skalice u České Lípy
Zdravím.
Nedávno jsem za oba dva kusy platil dohromady 72 Euro v německém Oplu.
Nedávno jsem za oba dva kusy platil dohromady 72 Euro v německém Oplu.
Opel Corsa C, 1,4/16V/66Kw (Z14XE) - Sport, sekvenční LPG + svíčky NGK Laser Line 1, vložka sacího filtru KN + sání z GSI, 15" Alu, elektrické střešní okno, zatmavovací folie, zámek zpátečky - Defend, rádio CD, vyhřívaná sedadla, sluneční clony s osvětlením, samozatmavovací zpětné zrcátko, vyleptané VIN na všech sklech, zaslepená odbočka k EGR ventilu, centrální zamykání - DeadLock, Tempomat, diagnostika Op-Com a LPG Elpigaz, spotřeba 6,8l LPG / 100Km a jedna usmrcená laň.