el.mechanizmus sťahovania okien.
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Nov 2011, 19:31
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
el.mechanizmus sťahovania okien.
caute oplaci potreboval by som mechanizmus na stahovanie okien. konkretne elektricky. ide o zadne okno za vodičom. otazka by znela pasoval by aj s predneho okna alebo pripadne s opačnej strany? alebo treba vyslovene na zadny? neveite poradit kde by som zohnal? archanjel nemá po okoli som obehal vrakoviska taktiez nemaju. pripadne s akeho modelu by este mohol tento mechanizmus pasovat?
Opel Astra G 1.6 Elegance
-
- Pravidelný užívateľ
aha takze musim zohnat presne do tych dveri no fasa lenze kde. nejaky mamrd to odtial zobral povodny majtel si myslel ze tam bude len nejaky kontakt alebo neico nikdy to nerozoberal elbo jemu vyhovovalo ze to okno nejde a ja som to rozobral a nasiel som tam pod oknom vzpriečeny dverenny špalik a ma ms toho nervy lebo checm ayb to okno išlo ale nemozem ten mechanizmus nikde zohnat. nepaslo by tam pripadne sd akej vectry alebo nejaekho ineho?fkvrtak napísal:nebude pasovat ani z prednych dvery a ani z druhych.
Musim mat konkretny mechanizmus - napr zadny lavy, zadny pravy.
- solty
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 21 Aug 2009, 15:15
- Auto: Astra G
tomas ideš po mojich stopách 
presne toto som už robil ale s tým, že som nemenil celý mechanizmus ale len som kúpil z ebay.de opravnú sadu (koliesko, 2 lanká, pružinky) vymenil a frčí ako nové
teraz ten mechanizmus nemáš vôbec alebo máš ale nefunguje ???

presne toto som už robil ale s tým, že som nemenil celý mechanizmus ale len som kúpil z ebay.de opravnú sadu (koliesko, 2 lanká, pružinky) vymenil a frčí ako nové
Astra J ST 1,4 T, 12/2013, A14NET, 88kW - znova plne fuknčna
Astra G 1,6 8V Elegance, 1998, X16SZR - "už to nie je šepot květin, klíma, tempomat, trippling, auto zapínanie svetiel, doťah okien aj strešné, mute radia po zaradení spiatočky" a tá spojka ma furt nasiera každý deň !!!
Astra G 1,6 8V Elegance, 1998, X16SZR - "už to nie je šepot květin, klíma, tempomat, trippling, auto zapínanie svetiel, doťah okien aj strešné, mute radia po zaradení spiatočky" a tá spojka ma furt nasiera každý deň !!!
- kalli
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 26 Aug 2007, 20:26
Tu je navod na stahovanie z omegy do gecka
NECH VAM OPLE OPLUJU
A ja budem pri tomto fore odbornik na astru......
moja astra: http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=5693
http://picasaweb.google.sk/2md.kalli/AS ... 5304951298
astra G caravan X20XEV
A ja budem pri tomto fore odbornik na astru......

moja astra: http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=5693
http://picasaweb.google.sk/2md.kalli/AS ... 5304951298
astra G caravan X20XEV
- solty
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 21 Aug 2009, 15:15
- Auto: Astra G
ten dreveny bazmek som tam mal aj ja ! a mal som tam celý mechanizmus ...Lake292 napísal:ved pise ze tam ma len dreveny spalik pod oknom, tak asi tam nema nic
písal že nejaky mamrd to odtial zobral
"to" znamená naozaj celý mechanizmus ? no keďže sa nevyjadruje len o jeho určitej časti dá sa to aj takto chápať...
takto som to našiel u seba ...
http://solty.salem.sk/index.php
Astra J ST 1,4 T, 12/2013, A14NET, 88kW - znova plne fuknčna
-
- Pravidelný užívateľ
keby ho tam mam ale len pokazeny poskodeny alebo nieco tak si to opravit dokazem to by problem nebol lenze tam pod tapacirom neni v podstate nič len drevenny špalik vzpriečeny od spodu dverí až po okraj skla. nieje tam nic el motor mechanizmus nič.solty napísal:tomas ideš po mojich stopách
presne toto som už robil ale s tým, že som nemenil celý mechanizmus ale len som kúpil z ebay.de opravnú sadu (koliesko, 2 lanká, pružinky) vymenil a frčí ako nové![]()
-
- Pravidelný užívateľ
no ja som tan mepostrehol ani elektromotor ani tie lanka tak neviem no. ale podla vsetkeho tam neni s toho nič.solty napísal:ten dreveny bazmek som tam mal aj ja ! a mal som tam celý mechanizmus ...Lake292 napísal:ved pise ze tam ma len dreveny spalik pod oknom, tak asi tam nema nic![]()
písal že nejaky mamrd to odtial zobral
"to" znamená naozaj celý mechanizmus ? no keďže sa nevyjadruje len o jeho určitej časti dá sa to aj takto chápať...
takto som to našiel u seba ...
http://solty.salem.sk/index.php
-
- Pravidelný užívateľ
-
- Pravidelný užívateľ
- tomi1583
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 29 Apr 2009, 19:30
- Auto: Vectra C
tomas13538 napísal:100€ kus? tak to tam racej poistim ten špalik aby nahodou nedr.l dolu.
ale len tak pre info , pouzite z buraciek sa predavaju za podobnu cenu :oops:
(podobne to mam riesene aj ja

Opel Vectra C caravan Z19DT rv.2008
Opel Astra G sedan X18XE1 rv.1998(Limo) KO
Skoda Favorit Sport Line KO
Kontakt - 0903606992
Opel Astra G sedan X18XE1 rv.1998(Limo) KO
Skoda Favorit Sport Line KO
Kontakt - 0903606992