samovolne preblikuju dialkove svetla
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 25 Mar 2008, 08:00
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
samovolne preblikuju dialkove svetla
Ahojte,
chcel by som poradit. Počas jazdy pri zapnutých stretávacích svetlách mi niekedy ked prejdem nerovnosťami zapne dialkove svetlá, musim potom páčku pritiahnuť k sebe aby sa vypli. Ked už je auto zahriate robí to každú chvílku a vyzerá to ako keby som preblikával auta idúce oproti. Mám dojem že je to v ovládaní dialkových svetiel v pačke pod volantom len neviem čo by som tam mal pozrieť alebo čo by mohlo byť zle. Máte niekto s týmto skúsenosti a ako to opraviť?
Ďakujem
chcel by som poradit. Počas jazdy pri zapnutých stretávacích svetlách mi niekedy ked prejdem nerovnosťami zapne dialkove svetlá, musim potom páčku pritiahnuť k sebe aby sa vypli. Ked už je auto zahriate robí to každú chvílku a vyzerá to ako keby som preblikával auta idúce oproti. Mám dojem že je to v ovládaní dialkových svetiel v pačke pod volantom len neviem čo by som tam mal pozrieť alebo čo by mohlo byť zle. Máte niekto s týmto skúsenosti a ako to opraviť?
Ďakujem
Vectra B 1.8 16V 85Kw r.96
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Kup druhu packu....DULO urcite daku bude mat.....
A ak by si potreboval packu aj na ovladanie tempomatu, tak tie mam zasa ja...
A ak by si potreboval packu aj na ovladanie tempomatu, tak tie mam zasa ja...
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- macil
- Admin
- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Tu je návod na demontáž prístrojovky.
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=16017
Ty podľa neho demontuješ len obloženie okolo volantu a vymeníš páčku. Ostatné kroky, samozrejme, vynecháš.
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=16017
Ty podľa neho demontuješ len obloženie okolo volantu a vymeníš páčku. Ostatné kroky, samozrejme, vynecháš.
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 25 Mar 2008, 08:00
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
diky macil. netusil som ze take jednoduche, zhodit dva srobky a kryt je dolu a vytiahnut packu a konektor napajania a dat namiesto toho novu.
Vdaka moc ste mi pomohli, zle sa jazdi s rukou na packe ktoru pritahujem k sebe aby som neblikal na oproti iduce auta ako keby som ich upozornoval na zelenych.))
Vdaka moc ste mi pomohli, zle sa jazdi s rukou na packe ktoru pritahujem k sebe aby som neblikal na oproti iduce auta ako keby som ich upozornoval na zelenych.))
Vectra B 1.8 16V 85Kw r.96