Elektrony 17-ky na Vectru
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
mato11
Elektrony 17-ky na Vectru
CHCEL BY SOM ZMENIT 15 NA MOJEJ VECTRE NA 17,VIETE MI NIEKTO PORADIT,DIK
-
mato11
HM DIKY MOC ZE SI SA OZVAL
HM PITAM SA LEN KOLI TOMU CI NEBUDU DRAT PRI ZATAZENI KUFRA
VNUTORNU STRANU BLATNIKA
VNUTORNU STRANU BLATNIKA
Naposledy upravil/-a mato11 v 22 Jan 2009, 21:53, upravené celkom 1 krát.
- TUKESKO
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Dec 2008, 19:36
- Auto: Zafira B
- Kontaktovať používateľa:
Re: ELETRONY 17 NA VECTRU,VIETE MI NIEKTO PORADIT
K čomu dobre? frajerinka? mozno daš ale pozor na otačanie kolies a blatníky mohlo by sa ti stat ze nieco ti tam popuka ak nie viacej skody!mato11 napísal:CHCEL BY SOM ZMENIT 15 NA MOJEJ VECTRE NA 17,VIETE MI NIEKTO PORADIT,DIK
0918833051
Opel Zafira B 1.9 CDTi
Opel omega B 3.2 CARAVAN
Opel omega B 2.0 CARAVAN
auto scan opel
Opel Zafira B 1.9 CDTi
Opel omega B 3.2 CARAVAN
Opel omega B 2.0 CARAVAN
auto scan opel
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
Re: HM DIKY MOC ZE SI SA OZVAL
Ak nezmeníš rozmery kolesa tak nie.mato11 napísal:HM PITAM SA LEN KOLI TOMU CI NEBUDU DRAT PRI ZATAYENI VNUTORNU STRANU BLATNIKA
-
mato11
NIE Z FRAJERINY ALE Z RECESIE,LUBI SA MI TO
JA MAM PISANE V PAPIEROCH POVOLENE 16 TKY,CI TU JE NIEKTO KTO TO VYSKUSAL AKO TO FICI NA CESTE,CI MENIT ALEBO ZOSTAT PRI POVODNYCH 
-
OPELPBPB
Re: NIE Z FRAJERINY ALE Z RECESIE,LUBI SA MI TO
17 super vzhlad ale kazda jama riziko a pokrivenie disku a 15 je dobrá volba a pri 17 ak zachováš výšku kolesa tak sa nič nedeje
-
mato11
HM DIK
KED SOM TAK BROWSOVAL NET NASIEL SOM VECTRU TAKU AKO MAM JA BOLA V UPRAVE OD IRMSCHERA A BOLI TAM SUPNUTE SEDEMNASTKY,TAK SI MYSLIM ZE BY TO MALO BYT V POHODE,STRETAVAM PO CESTE CHALANISKA S TAKOU ISTOU VECTOU A TEN TAM MA VACSIE KOLA BUDEM HO MUSIET STOPNUT NA POKEC,VIES MI PORADIT NIECO AJ K PRUZINAM :roll:
- TUKESKO
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Dec 2008, 19:36
- Auto: Zafira B
macil napísal:Myslím, že 16-ky sú pre VeBe na bežné jazdenie po našich tankodromoch, tak akurát. 17-ky ukážu síce opticky krajšie, ale pri jazde si už musíš dávať pozor kadiaľ ideš.
Na tvojom mieste by som pocuvol slovo OplovoMacilove
0918833051
Opel Zafira B 1.9 CDTi
Opel omega B 3.2 CARAVAN
Opel omega B 2.0 CARAVAN
auto scan opel
Opel Zafira B 1.9 CDTi
Opel omega B 3.2 CARAVAN
Opel omega B 2.0 CARAVAN
auto scan opel
-
OPELPBPB
-
mato11
zdar opelaci
kukol som si tvoju vectru je pekna ja ma tiez kombicko,som spokojny ide dobre,uz som tam menil cerpadlo dufam ze to bude posluchat,vies nieco poradit ohladom autoradia
-
mato11
OPEL VECTRA CARAVAN
ok tak ti dakujem za pokec aj ostatnym,musim koncit zajtra do prace,sak ja sa tu zas objavim svami na pokec cau te,zdar opelaci 8)
-
OPELPBPB
Re: OPEL VECTRA CARAVAN
Ahojmato11 napísal:ok tak ti dakujem za pokec aj ostatnym,musim koncit zajtra do prace,sak ja sa tu zas objavim svami na pokec cau te,zdar opelaci 8)
-
rado.c
...pekne otazky a odpovede tu boli ohladom radia a MP3, tak som ich zmazal...
ospravedlnujem sa tym, ktori si dali namahu s odpovedou.
nech sa na mna nikto nehneva, ale tak to bude a basta. poriadok musi byt, povedala babka a kopla suche hovienko pod postel
to z je tema v sekcii "online keci" neznamena, ze ake-take pravidla tu neplatia.
nech sa na mna nikto nehneva, ale tak to bude a basta. poriadok musi byt, povedala babka a kopla suche hovienko pod postel
to z je tema v sekcii "online keci" neznamena, ze ake-take pravidla tu neplatia.
-
iurai
preco taky rigorozny poriadok v "keci" ?rado.c napísal:...pekne otazky a odpovede tu boli ohladom radia a MP3, tak som ich zmazal...
by som sa opytal, ze ci su nejake 6x17 disky a ake pneu na to, aby ostal "rozmer kolesa" zachovany
lebo ja to poznam skor tak, ze tie 17-ky budu 7x17 a na to iba nejaky pribrzdeny tuner bude davat 205-ky pneu