Astra F problem so svieckou - nepravidelný volnobeh
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
iurai
- GogoBB
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Máj 2011, 17:51
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Uz som to tu pisal ale napíšem znova.Ta trubka sa ani nepohne, uz som ju oblieval brzdovou a aj som nechal vychladnut motor ale nepohla sa, ona uz raz bola odkrucana a zjavne ju tam niekto zakturil tak ze dodrbkal zavit.Uz som aj narezaval nove drazky a jedine co sa mi podarilo je ze som s tej trubky odlomil.Dnes som kupil 21ku kluc trubkovy a taky ze tam uz teraz pasuje keby som ho trochu nabil, na buduci tyzden si ho trochu este upravim aby isiel dnuka bez vacsej namahy a privarim nanho este daky kus trubky aby mi dociahol lebo je dost kratky.A ak sa mi uz ani toto nepodari tak tu trubku narezem z vrchu flexou a roztvorim a potom to uz hadam vyberiem.

Opel Astra F 1.4i Caravan
- GogoBB
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Máj 2011, 17:51
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Tak konečne sa mi to podarilo ! dnes som ten klúč upravil na co najmensi priemer a navaril na neho trubku aby mi dociahol.Hned ako som to skusil tak sa mi zdalo ze to uz ide ale zistil som ze mi praskla jedna cast kde to bolo oslabene, cely nasrany som to tam strcil este raz a poriadne s tym trhol a zrazu sa sviecka pohla a uz isla von.Sviecka je teda vymenena bohuzial volnobeh je stále nepravidelny.Ak by niekto chcel vidiet ako vyzera ten môj "home made" klúč tak tu je obrazok

Opel Astra F 1.4i Caravan