ziarovky
Moderátor: dulo
to doliepanie xenonov je take hrube porusenie predpisov.
to nie je ako pouzitie neschvalenej hlavice na radiacu paku
to ze dnes za to neodstanes pokutu neznamena, ze to bude v poriadku zajtra
inak to s tym krytom z nexenonu na xenon to bola dobra otazka. na vychode republiky to bude na technicak, az sa tamojsi policajti naucia citat kody na krytoch svetiel. momentalne uz ovladaju vystrazne trojuholniky
ale zase rakuskemu policajtovi by si to asi vysvetlil
to nie je ako pouzitie neschvalenej hlavice na radiacu paku
to ze dnes za to neodstanes pokutu neznamena, ze to bude v poriadku zajtra
inak to s tym krytom z nexenonu na xenon to bola dobra otazka. na vychode republiky to bude na technicak, az sa tamojsi policajti naucia citat kody na krytoch svetiel. momentalne uz ovladaju vystrazne trojuholniky
ale zase rakuskemu policajtovi by si to asi vysvetlil
- katan01
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 01 Apr 2008, 17:09
- Auto: Vectra B
- Kontaktovať používateľa:
no kedze som z vychodu neda mi zareagovat. zas az taky tupci tu nie sme zeby fizly nevedeli precitat cislo. jednoducho ma niekto stastie. poznam dooost vela ludi tu na VYCHODE, ktorim zobrali TP nie len pre disky alebo okna ale aj prave pre svetla. Je pravda ze niektory maju platene nie len cez vyplatnu pasku ale tak to je vsade
..keď som bol malý bol som namyslený, ale teraz už nemám chybu..
VeBe 1.6i X16SZR ´96 55kW/75HP :pirate:
Mazda 626 GE 2.5i V6 24V GT KL 123kW/168HP EX
VeBe 2.0i 16V X20XEV ´98 100kW/136HP EX
VeBe 1.6i X16SZR ´96 55kW/75HP :pirate:
Mazda 626 GE 2.5i V6 24V GT KL 123kW/168HP EX
VeBe 2.0i 16V X20XEV ´98 100kW/136HP EX
takze Vasi policajti vedia citat a interpretovat oznacenie svetiel ?katan01 napísal:no kedze som z vychodu neda mi zareagovat. zas az taky tupci tu nie sme zeby fizly nevedeli precitat cislo. jednoducho ma niekto stastie. poznam dooost vela ludi tu na VYCHODE, ktorim zobrali TP nie len pre disky alebo okna ale aj prave pre svetla. Je pravda ze niektory maju platene nie len cez vyplatnu pasku ale tak to je vsade