nasledne ako sa mohlo nieco na tom dotahovani zlomit pokial to montoval spravne a zapadlo to presne lebo to nema kam pustit pokial to napasujes spravne aj ked to prasklo tak teraz moze byt chyba ze tadial unika tlak..... asi ta zaslepka nefungovala spravne ked to tam je ociernene..... keby ti bol daleko Nitra kludne sa zastav a pozriem sa aj ja na to ale langdon2 je urcitelepsi odbornik ako ja
Kontrolka chyba motora stale rozsvietena
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
dikard
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Aug 2010, 19:13
- Auto: Nemám auto
podivny pribeh Benjamina B.
podla mna bude najrozumnejsie to co pisal Macil..... tiez som nepochopil ze o aky motor ide co ked ide o diesel a ten predsa nesmie byt zaslepeny,takze najprv treba asi napisat motor aky mas!!
nasledne ako sa mohlo nieco na tom dotahovani zlomit pokial to montoval spravne a zapadlo to presne lebo to nema kam pustit pokial to napasujes spravne aj ked to prasklo tak teraz moze byt chyba ze tadial unika tlak..... asi ta zaslepka nefungovala spravne ked to tam je ociernene..... keby ti bol daleko Nitra kludne sa zastav a pozriem sa aj ja na to ale langdon2 je urcitelepsi odbornik ako ja
plus plus korea :D
-
gabriel3t
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Nov 2011, 13:08
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
mno a ta zaslepka co ste spominalii teda ta podlozka ta kta je kopmplet cel ani jedna diera tam neni a prekryva t celu cast akurat de su skrutky su dierky 
ale je zaujimave ze doteraz to nerobilo ale iba asi rok ...ale uz to musim dat na miesto ...lebo sa mi zda ze aj spotreba stupla zere to benzin ako z lievika sa mig zda
ale je zaujimave ze doteraz to nerobilo ale iba asi rok ...ale uz to musim dat na miesto ...lebo sa mi zda ze aj spotreba stupla zere to benzin ako z lievika sa mig zda
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Ja som v tejto teme rezignoval....nemienim tu istu vec pisat 1000 krat v 10 temach...A aj tak sa odpovede nedockam...Niektorym by som aj kapotu na aute zakazal otvarat....
Moju pomoc som ti ponukol, ak ti do NR daleko, daj to k vam do servisu, nech ta dobre osklbu..... :roll:
Moju pomoc som ti ponukol, ak ti do NR daleko, daj to k vam do servisu, nech ta dobre osklbu..... :roll:
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
-
Scott
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Jan 2012, 15:08
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
zdravim,mam opel astra g 1.4. 16V r.v.2000,predvcerom som isiel po dialnici a zrazu mi zacala svietit kontrolka auta s klucom na oranzovo inak ziadna zmena v spravani sa vozidla,ked som zastavil a zhasol motor po opetovnom nastartovani zase zhasla a znovu sa mi rozsvietila az po ceste domov.vcera aj dnes som normalne jazdil po meste a nic.nevie mi niekto poradit co to moze byt?niekde na fore som cital ze ak stlacim plyn a brzdu a otocim klucom do kontroliek ze mi to vypise chybu,tak som to skusil a kontrolka mi zacala blikat 10krat chvilocku pauza 6krat,a potom zase 10krat chviku pauza 7krat.dakujem za pomoc :roll:
-
iurai
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
tak uz len podpalit 
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže