Parkovací asistent

Moderátori: dulo, buci_vectra

RicciF
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 05 Jan 2012, 18:36
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Parkovací asistent

Príspevok od používateľa RicciF »

Ahoj, viem mi niekto poradit kam najjednoduchsie zapojit celny panel neorig. bezdrotoveho parkovacieho asistenta na Vectre B 1.6 16V? vzadu som hotovy a vpredu potrebujem pripojit kabel na svetlo spiatocky. Rad by som to vybavil v ramci kabiny (miesto vodica) bez zbytocneho prehladavania interieru. Dik za rady...
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

asi na tom velkom konektore pri nohach vodica, rozpoj ho ovsem pri odpojenom akumlatore

malo by to ist "pisknut" meracom k plus polu na ziarovke cuvacieho svetla a farba by mala tiez sediet
Používateľov profilový obrázok
Lubec
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 17 Aug 2010, 21:54
Auto: Iná značka

Príspevok od používateľa Lubec »

Mozno sa tomu nerozumiem, ale ako si v zadu hotovy? Ved do zadu ide jednotka s napajanim na spiatocku a do predu by mal ist len display s napojenim na 12V- zapalovac
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
RicciF
Nový užívateľ
Nový užívateľ

Dik za odpoved...

to Lubec: tiez som si to myslel, ale v navode pre display stoji "cerveny kabel zapojte k svetlu spiatocky (+). Neviem ako funguje display ked je napojeny na trebarz zapalovanie, ci bude svietit stale alebo ho aktivuje az signal z riadiacej jednotky vzadu. Osobne by som prijal, keby sa rozsvietil, az ked je zaradena spiatocka (nema totiz regulaciu jasu).

Najprv skusim cez externy zdroj ako to funguje.
Používateľov profilový obrázok
Lubec
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 17 Aug 2010, 21:54
Auto: Iná značka

Príspevok od používateľa Lubec »

Nevidim tvoju zostavu, cize budem v tom, ze asi vies co robis.
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
RicciF
Nový užívateľ
Nový užívateľ

Takze ak by to niekomu dalej pomohlo SENCOR SCA PARK200....
- celny bezdrotovy panel: ked nie je pripojeny na svetlo spiatoky resp. spinac spiatocky, je stale aktivny (svieti LED a ukazuje vychodziu obrazovku). Dlzka kabla je ca. 1m.
- presnost: je vynikajuca (po prvotnom osadeni senzorov som nemusel korigovat polohu alebo funkciu (je tiez popisana v navode))
- komfort: na celnom panely je mozne prepnutim si zvolit jeden z 3 rezimov (1.oznamenie slovom (len anglictina + grafika), 2.oznamenie zvukom (klasika*grafika), 3.tichy rezim (zobrazuje sa len udaj o vzdialenosti a graficky stav jednotlivych senzorov) pripadne sa da display nutene vypnut (4.rezim))

Este raz dik za rady...
Ve B 1.6i 16V
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - ELEKTRO"