Odstráni sa tým vrchná zoxidovaná vrstva. Lepšie sa na to hodí guma na gumovanie pier, lebo je tvrdšia a obsahuje jemné abrazívum, ale neviem, či sa ešte predáva.
Tí, čo niekedy vyrábali plošáky, to poznajú.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG Opel Astra F-CC, X18XE Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
je to good rada od macila 8) . bola na tych kontaktoch jemna zaoxidovana vrstva preto isli okna len na dobre slovo. ...a ja uz som chcel tapacir davat dole :roll:
iurai napísal:aj na ten tapacir dojde. pri tychto starych autach ;-)
ja ti dam "stara", juraj . ...ze stara? :o v mojich ociach bude vecka vzdy mladica a krasna ako jarny kvet v rozpuku ...aj ked raz urcite pojde dolu tapacir.
caute, mne nefunguje otvaranie zadneho laveho okna. dolu to ide, ale hore uz nie. ak ho ovladam z predu, tak to funguje aj hore aj dolu. v tlacitku to nie je, lebo som skusal vymenit z inych dveri a robi to to iste.
na VeCe? to si vymenil z pravych dveri a predsa neslo. hm. bol tu spmenuty modul ovladania okien. mozno to robi problemy. ale tie kontakty by som preventive precistil ked uz si to mal rozobrate.
vyskusal si tie tlacidla aj naopak? myslim z lavych dveri do pravych.precisti urcite aj tie tlacidla. je zima a vlhko. stane sa ze kontakty zaoxiduju. ked nepomoze, dolu tapac a skontrolovat kable.