Problem so štartovaním
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Tutek
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Mar 2009, 16:31
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Priatelia, neviem, či som prišiel na problém (takých podozrení som už mal viacero, ako sitič, váha vzduchu, krokáč, ERG ventil....), ale dnes klasika. Ráno bolo chladno a sychravo. Nenaštartoval som ani na 10 raz. Tak som to vzdal. Prišiel som poobede, vonku 23 stupňov a motor naskočil na prvý raz úplne bez problémov. Všimol som si však, že ráno po zapnutí kľúčika zvuk pravdepodobne palivového čerpadla stíchol prakticky okamžite (možno vôbec čerpadlo nešlo). Skúsil som to viac krát a situácia sa opakovala. Poobede však keď som zapol kľúč a kontrolky sa rozsvietili, čakal som asi 3-4 sekundy, až stíchli všatky zvuky a zhasli niektoré kontrolky. Môže byť teda závada taká, že za chladného a sychravého počasia nejde z nejakých dôvodov čerpadlo, a preto nestačí dotlačiť palivo? Pripomínam, že batéria je nová a niekedy mi motor za zlého počasia naskočí až na 12-ty krát. čo si o tom myslíte? Vďaka.
-
iurai
Tutek, staci hladat chybu.iurai napísal:po tom co je tu nepisane chyba jediny pokus - pockat na oteplenie ?
ked pokusy skoncia, treba sa pustit vazne do hladania chyby.
chapem, ze ak sa to deje len za zimy a v garazi nie, ze to nie je nic prijemneho
najprv zisti, ci nedava iskru alebo benzin
alebo to daj do servisu
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
ten sytic ti nejde asi koli predohrevu lambda sondy ked sa ti to nezapina.Sam som mal tento motor a mal dost chyb ale kazda sa zvladla. keby nieco tak 0903757534
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže