Vymenil som snad vsetko a stale hrci :/

Moderátori: bukelo, buci_vectra

NacoNazov
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 31 Máj 2010, 17:08
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Vymenil som snad vsetko a stale hrci :/

Príspevok od používateľa NacoNazov »

Ahoj ludia nedavno som tu pisal ze mi okolo 2000 otacok zvlastne plechovo hrci motor mojej astri H 1.7 CDTI 74KW Bol som s tym u autorizovaneho kde ma presviedcal ze je to ok, ale v ostatnych servisoch mi tvrdili ze to mozu byt rozne veci. Tak som zacal od kraja, vymenil som rozvody, senzor polohy klukoveho hriadela.vsetky styri trisky, klinovy remen s napinacou kladkou . No a nic..........je to stale to iste. Este mam na vyber medzi dvojhmotnym zotrvacnikom, aj ked auto sa mi netrasie ani vo volnobehu ani v zabere, alebo to vraj moze byt nejaky studeny kontakt v riadiacej jednotke...........motor to ma isuzu, vedel by mi niekto poradit ?........viem ze oplacke motory hrcia, nad 100000 km..........ja mam teraz 150 , ale zda sa mi ze hrci moc...........P.S diagnostika OK ......tlak vo valcoch teplota vsetko v poriadku. Motor bezi ako hodinky, len hrci......:(
Používateľov profilový obrázok
mick04
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 21 Nov 2008, 23:58
Auto: Astra G

Príspevok od používateľa mick04 »

Možno pomôže zmena viskozity oleja za hustejší.
Astra Bertone Z20LET
Calibra C20NE-EX
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

take nieco som o tych 1.7 cital, ze maju od vyroby neprijemny zvuk
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

"Hrčí" - neviem, čo si mám pod tým predstaviť.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
NacoNazov
Nový užívateľ
Nový užívateľ

Menil som aj olej za hustejsi..........to bola asi prva vec co som urobil......no a to hrcanie....je to taky klepavy plechovy zvuk......ako keby to malo nabehanych snad 300 000 km.........susedova navara klepe podobne.......to s tym hrcanim u tychto oplov je sice pravda, ale viezol som sa ,,schvalne,, na rovnakej ,co sa tyka motora, len bola novsia a mala menej nalietanych , zvuk bol jemnejsi............mne ide len o to ze je tam urcite nieco co ked vymenim zvuk bude lepsi. Pokazene tam nie je nic, len ten zvuk...........Takze chalani ak vas cokolvek napada.Inak nepomohla by generalka ???
NacoNazov
Nový užívateľ
Nový užívateľ

No a to s tou Riadiacou jednotkou ?.........vraj je umiestnena /na, alebo pri / nejakom cerpadle, a ze sa od neho na dlhsich cestach moze zohriat a nastat tam nejaky studeny kontakt...........a ze si potom nevie rady s presnym vstrekovanim paliva do valcov........
spidy
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 02 Apr 2006, 09:04
Auto: Nemám auto
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spidy »

najlepšie zystit odkial ten klepovo hrčavy zvuk ide či je to čast motora alebo možno len neaky uvolneny chraniaci plech v každom pripade pokial to nema vplyv na vykon ,spotrebu alebo jazdne vlastnosti asi to nebude nič važne
NacoNazov
Nový užívateľ
Nový užívateľ

Takze je to fajn........................podarilo sa mi skontaktovat sa s par ludmi co maju rovnake auta ako ja.........naplanovali sme si stretavku na jednom parkovisku pri kauflande. A presne ako hovoril / jurai / vsetky hrcia , teda lepsie povedane vsetky maju rovnaky zvuk motora. Dokonca moje s cerstvo vymenenymi triskami tam znelo trocha luxusnejsie :D A vobec mi to nevadi ja mam to auto rad take ake je.........je to moj opel.....Vdaka vsetkym za prispevky, a prajem vela stastnych kilometrov oplaci :D
kiski
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 06 Aug 2010, 19:44
Auto: Astra G

Príspevok od používateľa kiski »

to si dopadol super... ja take stastie nemam. Mne sa zrejme stalo nieco s ulozenim vacky alebo niecoho podobneho... zabudol som vynemit olej, a to hned dvakrat... ja debil... a uz teraz je to v zadku... :lol: ale auto ide...
Astra G´00, X20XEV, 3dv., Sport - môj milaaaašek
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

Ako zabudol? Ako dlho si ho nevymenil?
Opel Astra J-ST, A16LET LPG