Váš názor na Astru
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
wentil
Váš názor na Astru
Mám Astru G Caravan 1.6i 16V r.v 7/2000 74kW X16XEL len 2 mesiace a názory na tento model sa rozchádzajú. Vyjadrite svoje názory na tento model. (najčastejšie poruchy, závady)
-
azmodan
konkretne na Tvoju astru? podla mna vystavny kusok, a ti ktori ti povedia ze bolo burane atd. tak tych nepocuvaj..aj cena je primerana stavu. za dobre auto sa musi priplatit .. kamos ma golfa 1.6 rv96 a dal zan 100 000Sk..tiez by ste povedali ze drahy no to auto vyzera ako keby vyslo z vyrobnej linky a to neprehanam!! nikdy som take auto nevidel...to sa uz moze oznacit "ako nove" a slape ako hodinky , kupovali sme ho v nemecku na privatny inzerat od jedneho manika , ktory bol fanusik golfov a to auto tak aj vyzeralo...
takze drzim palce pri predaji, mozno to niekto oceni aj ked ak Ti mam povedat pravdu tak asi nie... :? radsej si ju nechaj alebo mas v plane nieco ine?
takze drzim palce pri predaji, mozno to niekto oceni aj ked ak Ti mam povedat pravdu tak asi nie... :? radsej si ju nechaj alebo mas v plane nieco ine?
-
wentil
Manželka má svoje auto a ja túžim po nejakom kupéčku. Asi BMW? popr. by som toto auto aj vymenil (+doplatok). Ak nie, tak si ju nechám. Je to cumlík.azmodan napísal:konkretne na Tvoju astru? podla mna vystavny kusok, a ti ktori ti povedia ze bolo burane atd. tak tych nepocuvaj..aj cena je primerana stavu. za dobre auto sa musi priplatit .. kamos ma golfa 1.6 rv96 a dal zan 100 000Sk..tiez by ste povedali ze drahy no to auto vyzera ako keby vyslo z vyrobnej linky a to neprehanam!! nikdy som take auto nevidel...to sa uz moze oznacit "ako nove" a slape ako hodinky , kupovali sme ho v nemecku na privatny inzerat od jedneho manika , ktory bol fanusik golfov a to auto tak aj vyzeralo...
- Rasto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Dec 2006, 14:43
- Auto: Astra J
X16XEL ak natrafíš na dobrý kúsok, tak je to podľa mňa dobrý motor.
Výhody: jedna lambda sonda, katalizátor až pod motorom, nechanický plyn, tichý chod motora.
Nevýhody: tento typ zvykne žrať olej, problémy s pridieraním sa ventilov, v lete keď teploty vystúpia nad 15 C má problémy kolísaním otáčok pri studenom motore, časté znečisťovanie škrtiacej klapky a krokového motorčeka.
Výhody: jedna lambda sonda, katalizátor až pod motorom, nechanický plyn, tichý chod motora.
Nevýhody: tento typ zvykne žrať olej, problémy s pridieraním sa ventilov, v lete keď teploty vystúpia nad 15 C má problémy kolísaním otáčok pri studenom motore, časté znečisťovanie škrtiacej klapky a krokového motorčeka.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER + LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE + LPG, Ex Opel Astra G, X16XEL
- indiana.jones
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 25 Jan 2008, 12:15
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
-
wentil
- indiana.jones
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 25 Jan 2008, 12:15
- Auto: !! Zmeň si model auta !!